Κορυφαίες νέες ιδέες μάρκετινγκ για οικογενειακά δικηγορικά γραφεία το 2023

0
Κορυφαίες νέες ιδέες μάρκετινγκ για οικογενειακά δικηγορικά γραφεία το 2023

Κορυφαίες νέες ιδέες μάρκετινγκ για οικογενειακά δικηγορικά γραφεία το 2023. Ο κόσμος του οικογενειακού δικαίου είναι γρήγορος και ανταγωνιστικός. Εάν θέλετε να πετύχετε, είναι σημαντικό να έχετε ένα αποτελεσματικό σχέδιο μάρκετινγκ.

Στον σημερινό κόσμο, υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές τεχνικές μάρκετινγκ για να διαλέξετε, Έτσι είναι εύκολο να νιώθεις συγκλονισμένος. Όμως, δεν χρειάζεται να νιώθεις έτσι. Το μάρκετινγκ μπορεί να έχει αλλάξει, αλλά η αναγκαιότητα των οικογενειακών δικηγορικών γραφείων δεν έχει αλλάξει. Με περιορισμένο χρόνο και πόρους, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε για τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας, αλλά το να είστε προορατικοί και ευέλικτοι είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει μερικές από τις πιο σύγχρονες στρατηγικές μάρκετινγκ για οικογενειακά δικηγορικά γραφεία το 2023.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι ότι στο ψηφιακό τοπίο, υπάρχουν μερικοί νέοι κανόνες που πρέπει να τηρεί κάθε σχέδιο μάρκετινγκ:

  1. Ο κόσμος θέλει φρέσκια πληροφόρηση.
  2. Το θέλουν με τον πιο βολικό τρόπο.

Ακόμη και τα οικογενειακά δικηγορικά γραφεία πρέπει να τηρούν αυτούς τους δύο κανόνες. Οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν το χρόνο ούτε ο υπομονή για πληροφορίες που δεν είναι άμεσα διαθέσιμες, θέλουν τις πληροφορίες τους γρήγορα και εύκολα. μικαι τώρα, yμπορεί να επιταχύνετε αυτή την παράγραφο για να φτάσετε στις βασικές ιδέες μάρκετινγκ.

Blogging

BluCactus - δικηγόρος που χρησιμοποιεί φορητό υπολογιστή με ίσιο πρόσωποΤο blogging είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αναδείξετε τη γνώση και την τεχνογνωσία. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη σύνδεση δικηγόρων με πιθανούς πελάτες. Εάν ο ιστότοπός σας έχει ελάχιστες έως καθόλου πληροφορίες, τότε μπορεί να χάσετε πιθανές δυνατότητες SEO (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SEO, κάντε κλικ εδώ).

Η κατοχή ενός ιστολογίου και η ενημέρωση του, δίνει επίσης στους πελάτες χώρο για να δουν την επιχείρησή σας από άνετη απόσταση. Καταργεί την ανάγκη των πελατών να τηλεφωνούν (και να αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο σας) για να κάνουν βασικές, προκαταρκτικές ερωτήσεις. Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφάνεια θα οικοδομήσει εμπιστοσύνη και σχέσεις με τους μελλοντικούς πελάτες.

Ομολογουμένως, χρειάζεται χρόνος και δέσμευση για να παραμείνει ενεργό ένα ιστολόγιο. Δεν έχει κάθε επιχείρηση τους διαθέσιμους πόρους ξεκινήστε και διατηρήστε ένα blog. Καταλαβαίνουμε ότι ορισμένοι δικηγόροι είναι απασχολημένοι με δικηγόρους. Αλλά, σκεφτείτε το εξής – υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που η επιχείρησή σας δέχεται συνεχώς από νέους πελάτες; Και, έχετε την τεχνογνωσία να απαντήσετε αποτελεσματικά χωρίς συνεννόηση;

Εάν μπορείτε, τότε θα πρέπει. Η διαφάνεια στον νομικό τομέα προχωρά πολύ. Οι άνθρωποι όχι μόνο θέλουν τις πληροφορίες τους γρήγορα και εύκολα, αλλά θέλουν επίσης δικηγόρους που μπορούν να εμπιστευτούν.

Μάρκετινγκ βίντεο

BluCactus - αναπαραγωγή βίντεο σε tabletΟ ψηφιακός κόσμος είναι αυτός που τίθεται σε κίνηση.

Όταν ανέφερα προηγουμένως ότι οι άνθρωποι δεν έχουν το εύρος προσοχής να διαβάσουν ορισμένες πληροφορίες, το εννοούσα. Παρόλο που μερικοί άνθρωποι θα διαβάσουν πληροφορίες που είναι οι πιο σχετικές με αυτούς – μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν καθόλου να διαβάσουν πληροφορίες. Τώρα, το 2023, Το μάρκετινγκ βίντεο κυριαρχεί στο ψηφιακό τοπίο και δεν δείχνει καμία ένδειξη διακοπής.

Η δημιουργία ενημερωτικών και ελκυστικών βίντεο είναι ένα εξαιρετικό μέσο για να προσεγγίσετε αυτούς τους πελάτες. Εάν δεν έχετε τον χρόνο να γράψετε blog, τότε η δημιουργία βίντεο είναι ένας άλλος τρόπος για να απαντήσετε σε απλές ερωτήσεις για μελλοντικούς πελάτες.

Με βίντεο, μπορείτε επίσης να επιδείξετε τη νομική εμπειρία της εταιρείας σας. καθώς και να συζητήσετε νομικές διαδικασίες, τα στοιχεία της εταιρείας σας και να δώσετε γενικές συμβουλές. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε αυτά τα βίντεο στον ιστότοπο της εταιρείας σας και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στο YouTube.

Θα μπορούσατε ακόμη και να διοργανώσετε ένα ζωντανό διαδικτυακό σεμινάριο, εάν έχετε τα ακόλουθα για αυτό. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μιλήσουν μαζί σας και να κάνουν γενικές ερωτήσεις σε πραγματικό χρόνο, χωρίς το θέμα του χρόνου και της τοποθεσίας.

Podcasting

BluCactus - μικρόφωνο για εκπομπές podcast - Οικογενειακά Δικηγορικά ΓραφείαΤο podcasting είναι μια άλλη επερχόμενη και δημιουργική ιδέα μάρκετινγκ.

Αν και το podcasting δεν προσεγγίζει απαραίτητα όλα τα κοινά, δίνει στην εταιρεία σας την ευκαιρία να επεκτείνει την επαγγελματική της φήμη. Με το podcasting, μπορείτε να εμβαθύνετε στην πολιτική και την πρακτική του οικογενειακού δικαίου. Συζήτηση θεμάτων όπως οι ψυχολογικές επιπτώσεις του διαζυγίου στα παιδιά, αποτελεσματικά σχέδια γονικής μέριμνας, κρατικές πολιτικές υποστήριξης παιδιών, κ.λπ. Διατηρώντας παράλληλα έναν μικρό προϋπολογισμό (και πάλι αυτή η στρατηγική απαιτεί κυρίως χρόνο).

Το podcasting έχει δείξει τεράστια ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια και παρόλο που δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο το παραδοσιακό μάρκετινγκ (επειδή μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να ξεκινήσουν αμέσως τη νομική τους διαδικασία), είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε σχέσεις μεταξύ των συνομηλίκων σας. Σκεφτείτε ακόμη και να έχετε προσκεκλημένους ομιλητές ή προηγούμενους πελάτες στο podcast σας.

Εξατομικευμένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

BluCactus - εικονίδιο email - υπηρεσίες μάρκετινγκ email στις ΗΠΑΤο μάρκετινγκ μέσω email παραμένει ένας οικονομικά αποδοτικός και σχετικός τρόπος προσέγγισης νέων πελατών. Ενώ οι προηγούμενες στρατηγικές που ανέφερα είναι για πελάτες που σας αναζητούν ενεργά — τα προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να είναι μια στρατηγική πρώτης κίνησης για να φέρετε πελάτες κοντά σας.

Μερικοί άνθρωποι δεν θα αισθάνονται υποχρεωμένοι να αναζητήσουν δικηγόρο οικογενειακού δικαίου εκτός εάν τους παρουσιαστεί απευθείας. Ετσι, διαφήμιση μέσω email μπορεί να είναι απλώς αρκετή ώθηση για να απλώσουν το χέρι τους.

Εάν η εταιρεία σας έχει περιορισμένη ή καθόλου εμπειρία σε εξατομικευμένες καμπάνιες, ίσως αξίζει να προσλάβετε μια επαγγελματική επιχείρηση ψηφιακού μάρκετινγκ. Εάν γίνει σωστά, το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να έχει τεράστια απόδοση.

Το BluCactus προσφέρει αυτήν την υπηρεσία. Για να μάθετε περισσότερα, κάντε κλικ εδώ.

κοινοτικές εταιρικές σχέσεις

BluCactus - φιλία - ομάδα χεριών μαζί - Οικογενειακά Δικηγορικά ΓραφείαΣτην Κίνα, έχουν έναν όρο που ονομάζεται Guanxi, που είναι άμεσα μεταφράζεται ως «κλειστό σύστημα». Αναφορά στις επιχειρηματικές σχέσεις ενός ατόμου μέσω προσωπικών σχέσεων.

Η ιδέα είναι απλή — μάθετε να δικτυώνεστε.

Μια εταιρεία πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από γραφειοκρατία και κλειστές υποθέσεις. Θα πρέπει να είναι μέρος της κοινότητας. Guanxi είναι η πρακτική της γνωριμίας με άτομα (εκτός των σκηνικών που σχετίζονται με την επιχείρηση) πριν ξεκινήσετε τη συναλλαγή μαζί τους. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το κάνετε αυτό είναι μέσω κοινοτικών συνεργασιών.

Παραδείγματα κοινότητας οι συνεργασίες είναι:

  • Συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς (ίσως pro bono δουλειά)
  • Παρακολούθηση τοπικών εκδηλώσεων (ενδεχομένως εθελοντισμός και γι’ αυτές)
  • Δωρεά σε κοινοτικά προγράμματα
  • Συμμετοχή σε προγράμματα καθοδήγησης

Δεν υπάρχει έλλειψη ευκαιριών για να γίνετε μέλος της κοινότητάς σας. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη φήμη της εταιρείας σας (πέρα από τη νομική εκπροσώπηση) και να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία μαζί της. Είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να οδηγήσετε σε παραπομπές και διαφήμιση από στόμα σε στόμα.

Η συνεισφορά στην κοινότητά σας θα ωφελήσει την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα.

Συμπέρασμα:

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Εν ολίγοις – υπάρχουν πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ για να αποφασίσετε. Υπάρχει επίσης το ερώτημα μεταξύ του παραδοσιακού μάρκετινγκ (δηλαδή, διαφημίσεις σε εφημερίδες, διαφημιστικές πινακίδες, αφίσες κ.λπ.) και ψηφιακού μάρκετινγκ.

Σημείωση: Πάνω από το 65% των δικηγορικών γραφείων δαπανούν πλέον το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού μάρκετινγκ στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Έχει αναφερθεί ότι η πλειονότητα των επιχειρήσεων ξοδεύει σχεδόν το 50% του προϋπολογισμού τους στο ψηφιακό μάρκετινγκ και το 40% ξοδεύει κοντά στο 70%-100% στο ψηφιακό μάρκετινγκ (σύμφωνα με nolo.com).

Η απόφαση για αποτελεσματικές στρατηγικές μάρκετινγκ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα και τους πόρους της εταιρείας σας. Ορισμένες εταιρείες μπορεί να θεωρήσουν ότι οι καλά δοκιμασμένες, παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικές για το κοινό-στόχο τους. ενώ άλλες εταιρείες μπορεί να βρουν νεότερες και πιο καινοτόμες ιδέες μάρκετινγκ για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Και πάλι, εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων που σχετίζονται με την ικανότητα και το σκοπό.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, το BluCactus είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες τόσο παραδοσιακού όσο και ψηφιακού μάρκετινγκ. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Bir cevap yazın