Κατανοώντας πώς να ταξιδεύετε, καθώς και πού θα βρείτε όλο τον αρχικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε

0
Κατανοώντας πώς να ταξιδεύετε, καθώς και πού θα βρείτε όλο τον αρχικό εξοπλισμό που θα χρειαστείτε

Κατανόηση του τρόπου ταξιδιού: Τι πρέπει να απαιτήσετε

Επομένως, πρέπει να μάθετε πώς να ταξιδεύετε. Ωραία, αυτό το σύντομο άρθρο είναι τέλειο για ένα άτομο. Σχετικά με τα θεμελιώδη στοιχεία που θα πρέπει να είναι αρχικό.

Στόχοι καθώς και Προγράμματα

Το να καταλαβαίνεις πώς να ταξιδεύεις είναι στην πραγματικότητα σαν να πετάς στα ύψη από μόνο του. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποιοι είναι οι δικοί σας στόχοι καθώς και οι στόχοι που τείνουν να είναι. Είναι πιο απλό να το πραγματοποιήσετε γνωρίζοντας προφανώς τη δική σας εστίαση. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να μειώσετε τις ανάγκες που έχετε, καθώς και αυτό είναι απαραίτητο απλώς και μόνο επειδή η κατανόηση του πώς να ταξιδέψετε μπορεί να κοστίσει πολλά χρήματα καθώς και περίοδο.

Η κατανόηση του τρόπου ταξιδιού ξεκινά με την επιλογή ενός κολεγίου ταξιδιού καθώς και το τέλος με την απόκτηση της προσωπικής αρχικής άδειας ή ακόμα και της προσωπικής αρχικής πιστοποίησης. Η πραγματική προσωπική αρχική πιστοποίηση σάς δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύετε για ευχάριστα, μαζί με ανθρώπους, κάτω από τις ορατές οδηγίες ταξιδιού (VFR), καθώς και για κάθε είδους εναέριο χώρο.

Αφού έχετε την προσωπική σας αρχική άδεια, μπορείτε να συνεχίσετε τη δική σας προπόνηση ολοκληρώνοντας μια βαθμολογία κιθάρας στα ύψη κατευθυντήριες γραμμές (IFR), που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε μέσα στα μπερδέματα με την κακή παρουσία, τη βαθμολογία πολλών μηχανών, μια αρχική βαθμολογία ειδικού, Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε χρήματα σαν αρχικό, και πολύ περισσότερες πρόσθετες βαθμολογίες με βάση ακριβώς τους δικούς σας στόχους καθώς και την τοποθεσία που τείνουν να είναι.

Πλοήγηση προς το Trip College που είναι το καλύτερο για εσάς προσωπικά

Μετά την επισκευή του δικού σας στόχου, το επόμενο τέλος θα ήταν να αναζητήσετε το πραγματικό κολέγιο στα ύψη που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της εκτίναξης που πρέπει να ανακαλύψετε. Το καλό είναι ότι έχετε πολλές επιλογές. Το μόνο που χρειάζεται για να αποφύγετε το καλύτερο για εσάς προσωπικά είναι μερικά ερωτήματα πλοήγησης, όπως λένε.

Αυτήν τη στιγμή, εδώ είναι η πραγματική λίστα που σχετίζεται με το τι πρέπει να ρωτήσετε για τα ραγδαία κολέγια:

· Αεροπλάνο Ναυτικό. Θα μπορούσε να ληφθεί μέριμνα με βάση τις απαιτήσεις της FAA; Ζητήστε από τον πραγματικό σύμβουλο του κολεγίου ταξιδιού να παρουσιάσει σε ένα άτομο τις πραγματικές πληροφορίες συντήρησης από το αεροπλάνο ακριβώς στο σημείο που σκοπεύετε να πάρετε προπόνηση. Τα αεροπλάνα πρέπει να επιθεωρούνται από έναν εξουσιοδοτημένο ειδικό για τη συντήρηση αεροπλάνων (AMT) κάθε 100 αρκετές ώρες που σχετίζονται με το ταξίδι, καθώς και κάθε χρόνο (ετήσια επιθεώρηση).

· Προγράμματα. Το γενικό σχέδιο όσον αφορά τον όροφο καθώς και την οδηγία ταξιδιού θα διαθέτει εξουσιοδότηση από την FAA; Η πραγματική FAA θα πρέπει να πει ναι σχεδόν σε όλα τα κολέγια ταξιδιού, επομένως φροντίστε να ζητήσετε.

· Ρουτίνα. Μπορεί η στρατηγική διδασκαλίας να είναι κατάλληλη για το προσωπικό σας χρονοδιάγραμμα ή ακόμα και τη στρατηγική σας; Η εκτίναξη χρειάζεται περίοδο. Βεβαιωθείτε ότι η ρουτίνα της ζωής σας ταιριάζει σε αυτό από το κολέγιο. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να ταξιδεύετε όλη την ημέρα, επομένως θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την ημέρα. Η πλειοψηφία των κολεγίων παρέχει προπόνηση τα Σαββατοκύριακα.

· Δάσκαλοι. Θα θέλατε όπως οι καθηγητές ταξιδιών στο κολέγιο; Εκτελέστε αυτούς τους ανθρώπους ενθαρρύνουν πιστεύουν σε; Θα επενδύσετε πολύ χρόνο στα μικρά πιλοτήρια μαζί με τον δάσκαλο ταξιδιού (CFI), επομένως να είστε βέβαιοι ότι είστε όλοι αυτοί.

· Εξοδα. Γνωρίζετε τα προϊόντα που πρέπει να αγοράσετε; Δημιουργήστε μια λίστα με αυτές τις ανάγκες.

Οδηγίες αγοράς καθώς και αρχικός εξοπλισμός

Ακολουθώντας το περιβάλλον στο ανερχόμενο κολέγιό σας, ίσως θα θέλατε να ανακαλύψετε τα πράγματα που χρειάζεστε καθώς και να τα βρείτε όλα. Τα αρχικά καταστήματα ανακαλύπτονται συχνά κοντά σε κολέγια στα ύψη, ενώ παρέχουν τα πιο πρόσφατα μέσα στον αρχικό εξοπλισμό, τα υλικά, τα αεροπορικά ρούχα, τα γραφήματα, τα ερευνητικά εφόδια και ούτω καθεξής. Θυμηθείτε ότι τα αρχικά καταστήματα κοντά στο κολέγιο ή ακόμα και στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου ενδέχεται να σας ζητήσουν εύλογα περιορισμένα είδη. Αυτό είναι περισσότερο εισόδημα που διατίθεται στον εξοπλισμό ταξιδιού, καθώς και λιγότερα μετρητά που διατίθενται για την εκτίναξη. Έτσι, είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε έναν αρχικό εξοπλισμό στο Διαδίκτυο.

Bir cevap yazın