Κανονισμοί Ηνωμένων Πολιτειών για πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων

0
Κανονισμοί Ηνωμένων Πολιτειών για πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων

Κανονισμοί Ηνωμένων Πολιτειών για πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά αρωμάτων στον κόσμο σύμφωνα με τα πρότυπα της παγκόσμιας βιομηχανίας καλλυντικών. Ξεπέρασαν σε όγκο μόνο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για την επικράτειά της, πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων είναι απλώς μέρος μιας πολύπλοκης διαδικασίας προσαρμογής ενός αρωματικού προϊόντος σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά. Αρχικά, η σημασία του μεγέθους και της ανάπτυξής του, προστιθέμενη στην τακτική αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες των χρηστών, καθιστά απαραίτητο για κάθε επωνυμία να στοιχηματίζει σε καινοτόμες στρατηγικές. Με δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε τοπική θέση και διαφοροποίηση κάθε προϊόντος από τα υπόλοιπα καλύτερος στην αγορά του.

Το BluCactus είναι μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με ειδικές υπηρεσίες όσον αφορά το σχεδιασμό, την εκτύπωση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων. Αυτό από μόνο του αντιπροσωπεύει μια πρωτοβουλία που συμπίπτει με το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών της όσον αφορά τη συσκευασία των προϊόντων γενικότερα. Βρίσκεται στην πόλη του Ντάλας του Τέξας, αυτή η εταιρεία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επιλογή για το σχεδιασμό ελκυστικών ετικετών για αρώματα. Τα προϊόντα μας έχουν τη δύναμη να να είναι και τα δύο οπτικά ελκυστικά στον χρήστη και να συμμορφώνεται με τα νομικά πρότυπα του FDA. Για περισσότερες πληροφορίες και μια περιγραφή αυτού του συνόλου υπηρεσιών, σας προσκαλούμε να διαβάσετε το ακόλουθο επεξηγηματικό κείμενο.

Πόσο μεγάλη είναι η αγορά αρωμάτων των ΗΠΑ; Ποια είναι η αξία της αγοράς αρωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες;

BluCactus - αξία της αγοράς αρωμάτωνΟικονομικά, η αγορά αρωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει καθαρή αξία περίπου 50.000 εκατομμύρια δολάρια. Πέραν αυτού, άλλα οικονομικά κριτήρια, όπως αυτά που δημοσιεύει η Περιοδικό επιπλέον, τοποθετούν τα εξαμηνιαία έσοδα σε περίπου 8,15 δισεκατομμύρια δολάρια το έτος 2022. Με μια προηγούμενη επένδυση 10,5 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το έτος 2020. Όλα αυτά εξηγούνται με βάση την αυξημένη ζήτηση για αρωματικά προϊόντα που εμφανίστηκε σε μεγάλο βαθμό μετά την πανδημία. Παράλληλα, προβλέπεται σταθερή καθαρή ανάπτυξη 2,6% για κάθε έτος έως το 2026. Πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων Τα κριτήρια επιτρέπουν σε κάθε επωνυμία να φέρει τα προϊόντα της στο κοινό-στόχο εν μέσω όλης αυτής της αναπτυσσόμενης αγοράς.

Πέρα από το οικονομικό τους εύρος, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ορίσει ευρέως τις τάσεις αγοράς αρωμάτων. Τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν δυνατό για την είσοδο του νέου προτάσεις για δράση. Από τη μία πλευρά, το ένα τρίτο της βορειοαμερικανικής αγοράς αρωμάτων μονοπωλείται από μεγάλες διεθνείς μάρκες. Μεταξύ αυτών, είναι δυνατό να αναγνωριστούν οι L’Oreal, P&G, Estée Lauder, Mary Kay, Unilever, Coty και Revlon. Η υπόλοιπη αγορά αποτελείται από αμφισβητίες ή αναδυόμενες μάρκες. Όπου το κύριο χαρακτηριστικό της επέκτασης είναι το διαδικτυακό εμπόριο, ένα κανάλι που επιταχύνθηκε από την έλευση της πρόσφατης πανδημίας. Ένα άλλο σημαντικό κριτήριο των πληροφοριών για τις συσκευασίες αρωμάτων είναι ότι ευνοούν τον εντοπισμό αρωματικών προϊόντων από άλλες αγορές στη διεθνοποίηση.

Τι πληροφορίες υπάρχουν στα κουτιά των αρωμάτων; Τι πρέπει να αναγράφεται στην ετικέτα του αρώματος;

BluCactus - Τι πρέπει να υπάρχει στην ετικέτα του αρώματοςΣτις Ηνωμένες Πολιτείες, οι πληροφορίες σχετικά με τη συσκευασία των αρωμάτων ορίζουν κάθε αρωματική ένωση ως τεχνητό στοιχείο που αποτελεί μέρος της σειράς καλλυντικών. Παρά τη φύση τους, το «άρωμα» και το «καλλυντικό» δεν πρέπει να νοούνται ως οι ίδιες έννοιες. Το τελευταίο οφείλεται στο ότι ο FDA, στον Οδηγό επισήμανσης καλλυντικών, καθορίζει τα κριτήρια για τον καθορισμό του εάν μια ένωση πρέπει να χορηγείται ως άρωμα ή όχι. Σύμφωνα με αυτό το κριτήριο, μόνο οποιοδήποτε άρωμα, κολόνια ή aftershave ρυθμίζεται ως άρωμα. Η φόρμουλα εφαρμογής του οποίου είναι άμεση στο σώμα του καταναλωτή και έχει τη στατική πρόθεση να το κάνει πιο ελκυστικό σύμφωνα με τα τρέχοντα βιομηχανικά πρότυπα. Άλλα αρώματα που εφαρμόζονται σε προϊόντα όπως σαμπουάν, λοσιόν σώματος, απορρυπαντικά, Το gel μυϊκού πόνου και η αρωματοθεραπεία δεν θεωρούνται ως τέτοια και άλλες νομικές υποστηρίξεις ρυθμίζουν τη διαχείρισή τους.

Συσκευασία αρωμάτων Χορηγούμενο από το FDA πληροφόρησης έχει κοινή διαχείριση σε εθνικό επίπεδο. Οι εν λόγω κυβερνητικές οντότητες περιλαμβάνουν επίσης: τον Ομοσπονδιακό νόμο περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών (FD&C Act) και τον νόμο περί δίκαιης συσκευασίας και ετικετοποίησης (FPLA). Ο κώδικας προτύπων καλλυντικών ετικετών των 21 μερών CFR 701 και 740 διαχειρίζεται το ενημερωτικό μοτίβο της ετικέτας του αρώματος από οπτική άποψη. Λαμβάνοντας υπόψη τις κύριες συνταγές του, η διανομή του ρυθμίζεται ως εξής:

Κύριος πίνακας εμφάνισης (PDP):

BluCactus Main Display Panel (PDP) σε συσκευασία αρώματος

Αντιπροσωπεύει την κύρια ή μπροστινή όψη του προϊόντος. Ο τεχνικός του ορισμός έρχεται σύμφωνα με την περιγραφή του 21 CFR στο τμήμα αριθμός 701.10. Αντιπροσωπεύει το κύριο μέρος των πληροφοριών στη συσκευασία του αρώματος όπου εκτίθενται οι πληροφορίες αναγνώρισης. Ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της εν λόγω ενότητας, η απαιτούμενη γλώσσα είναι τα Αγγλικά ως η μόνη και υποχρεωτική γλώσσα για την αναπαράσταση των προϊόντων. Ο εν λόγω κανόνας είναι αποδεκτό όταν είναι απαραίτητο να διανεμηθεί το προϊόν σε περιοχές της χώρας με γλωσσικές παραλλαγές. Π.χ. Πουέρτο Ρίκο. Έτσι, τα κύρια στοιχεία πληροφοριών είναι τα ακόλουθα:

Δήλωση Ταυτότητας:

Αντιπροσωπεύει τη ρητή δήλωση της φύσης του προϊόντος. Εκτός από τον κύριο τρόπο χρήσης του. Για την αναπαράσταση αυτού του τύπου πληροφοριών σχετικά με συσκευασία αρωμάτων, μια επιλεγμένη ομάδα ονομάτων ή συνηθισμένοι ή συνήθεις όροι χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την ενότητα 701.11 του ομοσπονδιακού κώδικα. Επιτρέπεται η χρήση υπαινικτικών διαφημιστικών εικόνων.

Καθαρό περιεχόμενο:

Έκφραση χωρητικότητας, μετρούμενη αποκλειστικά ως προς το βάρος, τον όγκο ή την αριθμητική μέτρηση. Ανάλογα με την περίπτωση, η αναπαράσταση των εν λόγω πληροφοριακών δεδομένων επιτρέπει επίσης έναν ταυτόχρονο συνδυασμό αυτών των τριών παραλλαγών. Οι όροι χρήσης και τοποθέτησής του σύμφωνα με τα επιτρεπόμενα μέτρα περιγράφονται στο 21 CFR στην ενότητα με αριθμό 701.13.

Πίνακας πληροφοριών BluCactus σε συσκευασία αρώματοςΠίνακας πληροφοριών:

Αντιπροσωπεύει το μπροστινό ή το πίσω κουτί του καθενός συσκευασία αρωμάτων. ο βασικές παραμέτρους του προϊόντος, καλλυντικά ή αρώματα που προωθούνται πρέπει να συγκεντρώνονται εδώ. Η τοποθέτηση αυτού του συνόλου δεδομένων στο κάτω άκρο ή στη βάση του αρώματος απαγορεύεται. Επιπλέον, ο εργοδότης δεν πρέπει να τοποθετεί εκφράσεις ως «εγκεκριμένες από τον FDA» ούτε να αποδίδει ιατρικές παθήσεις σε ένα ακανόνιστο αρωματικό προϊόν. Εκτός αυτού, ο πίνακας πληροφοριών αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

Όνομα και τοποθεσία της υπεύθυνης εταιρείας:

Σύμφωνα με την παράμετρο 701.12, αντιπροσωπεύει την έκφραση της φορολογικής επωνυμίας της εταιρείας, της ένωσης ή της εταιρείας που παρήγαγε το προϊόν αρώματος. Οι διάφορες νομοθεσίες και πληροφορίες για συσκευασία αρωμάτων διευκρινίστε ότι αυτές οι πληροφορίες, εκτός από τον κατασκευαστή, πρέπει να περιλαμβάνουν το όνομα του συσκευαστή και του διανομέα, ανάλογα με την περίπτωση. Από την άλλη πλευρά, η δημοσιονομική διεύθυνση πρέπει να περιλαμβάνει πτυχές όπως η πολιτεία, η πόλη και ο ταχυδρομικός κώδικας προέλευσης.

Δήλωση Διανομέα:

Πίνακας πληροφοριών BluCactus σε συσκευασία αρώματοςΣε ορισμένες περιπτώσεις, οι πληροφορίες που παρουσιάζονται δεν ταιριάζουν με τον κατασκευαστή, αλλά με τις υπόλοιπες εταιρείες που σχετίζονται με την εμπορία του. Για αυτό, αυτό το κριτήριο των πληροφοριών του συσκευασία αρωμάτων διευκρινίζεται. Εδώ οι πληροφορίες που δηλώνονται πρέπει να είναι μόνο αυτές της εταιρείας που διανέμει το προϊόν. Κατά συνέπεια, αυτά τα ενημερωτικά δεδομένα πρέπει να δηλώνονται «κατασκευάζονται για…» ή «Διανεμήθηκαν από…» ανάλογα με την περίπτωση.

Υλικά γεγονότα:

Στη σειρά καλλυντικών και αρωματοποιίας, αυτές οι πληροφορίες για το συσκευασία αρωμάτων αντιστοιχεί στη χρήση του προϊόντος. Στην περίπτωση του αρώματος, πρέπει να αποδοθεί στα συστατικά του και στις συνθήκες αποθήκευσης που περιλαμβάνουν παραμέτρους όπως υγρασία, θερμοκρασία και αποθήκευση. Σε νομικό επίπεδο, η παράλειψη αυτών των πληροφοριών θεωρείται παραπλανητική επισήμανση, γεγονός που την καθιστά επιρρεπή στην επιβολή κυρώσεων σε όλες τις επωνυμίες.

Δηλώσεις προειδοποίησης και προειδοποίησης:

Πίνακας πληροφοριών BluCactus σε συσκευασία αρώματοςΌπως όλα τα άλλα καλλυντικά προϊόντα, πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων πρέπει να περιλαμβάνει προειδοποιητικές προφυλάξεις. Η παρουσία του απαιτείται για αντίθεση με τις υπόλοιπες πληροφορίες που παρουσιάζονται στον πίνακα πληροφοριών, δεδομένης της σημασίας τους. Τα κριτήρια για την παρουσίασή τους καθορίζονται στην ενότητα του 21 CFR με αριθμό 740.1 με σημαντική έμφαση στο χαρακτηριστικό ευφλεκτότητας καθενός από αυτά.

Λίστα εξαρτημάτων:

Ο κατάλογος των συστατικών νοείται ως ο κατάλογος των ουσιών που συνθέτουν το ίδιο το προϊόν. Για τα αρώματα, τέτοιοι κανονισμοί ισχύουν για όλες τις κατηγορίες εμπορίου. Τόσο στον τομέα της επαγγελματικής χρήσης όσο και στη λιανική πώληση. Η περιγραφή τους πρέπει πάντα να εμφανίζεται με φθίνουσα σειρά ανάλογα με την αναλογία τους στη γενική μάζα του προϊόντος. Κανένα συστατικό δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Ποια είναι η σημασία του σχεδιασμού φιαλών για την προώθηση των προϊόντων αρωματοποιίας; Πώς συσκευάζετε το άρωμα;

BluCactus - σχέδιο φιάλης σε προϊόντα αρωματοποιίαςΤο πρακτορείο BluCactus Marketing βοηθά τον βορειοαμερικανό επιχειρηματία αρωμάτων προσφέροντας υπηρεσίες δημιουργίας ετικετών. Ωστόσο, η συμμόρφωση με πληροφορίες συσκευασίας αρωμάτων είναι μόνο μέρος της συνολικής διαδικασίας δημιουργίας και προώθησης των προϊόντων που προσφέρουμε. Οι ειδικοί μας εστίαση στη δημιουργία μια ελκυστική περιβάλλον συσκευασίας για την επωνυμία σας όπου η δημιουργικότητα και η εφευρετικότητα σας επιτρέπουν να αναδείξετε την ποιότητα και το άρωμα του προϊόντος σας. Με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουμε το προϊόν σας για εμπορικό ανταγωνισμό. Τόσο φυσικά όσο και στα ράφια των καταστημάτων και για την προβολή του σε μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ και άλλα διαδικτυακά περιβάλλοντα.

Αρχικά, το σχήμα της συσκευασίας του προϊόντος σας θα είναι πάντα κατάλληλο για τον τύπο της ετικέτας που μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς. Παράλληλα με τις πληροφορίες για το συσκευασία αρωμάτων, υπάρχουν τρεις βασικές ετικέτες μοντέλων στις οποίες μπορεί να λειτουργήσει ένα ολόκληρο δημιουργικό σύμπαν. Αυτές είναι οι μπροστινές, μπροστινές και πίσω συνδυασμένες ετικέτες και οι περιτυλιγμένες ετικέτες. Ανεξάρτητα από την απαιτούμενη ετικέτα, τα προϊόντα BluCactus χαρακτηρίζονται από ανθεκτικά και προστατευτικά φινιρίσματα. Από την άλλη πλευρά, οι ετικέτες μας κατασκευάζονται επίσης με χαρτί και μελάνι υψηλής ποιότητας. Όλα αυτά δίνουν ένα φινίρισμα υψηλής ποιότητας και πολυτελή αίσθηση στο μπουκάλι, τη συσκευασία ή το κουτί σας που τελικά θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο.

Ντάλας, Τέξας: Το κέντρο ισχύος του πρακτορείου μάρκετινγκ BluCactus για ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βόρεια Αμερική γενικά

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Διαθέτουμε ένα εντυπωσιακό πεδίο δράσης που μας επιτρέπει να παρέχουμε επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ενοποιημένες και αναδυόμενες εταιρείες αρωμάτων σε όλη τη χώρα. Αυτό περιλαμβάνει μεγάλα αστικά κέντρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό περιλαμβάνει πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, η Ουάσιγκτον, το Σικάγο, το Μαϊάμι, και την Ατλάντα. Χωρίς να ξεχνάμε τοποθεσίες στις ακτές του Ειρηνικού όπως το Λος Άντζελες και άλλες κεντρικές πολιτείες. Σκοπεύουμε για να σας προσφέρει μια ομοιογενή υπηρεσία εντοπισμού θέσης. Ολα αυτά ταπηγαίνετε σύμφωνα με τις πληροφορίες στο συσκευασία αρωμάτων για να επιτρέψετε την επέκταση της επωνυμίας σας τόσο σε εθνικό, διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο.

Από μόνο του, το κύριο χαρακτηριστικό που δικαιολογεί την ικανότητά μας να συμβουλεύουμε είναι το εξαιρετικό ιστορικό και η θέση μας. Το BluCactus γεννήθηκε ως γερμανική πρωτοβουλία στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και παραμένει σήμερα με σημαντική παρουσία στις πέντε ηπείρους του κόσμου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ένα εξαιρετικό Χώρα. Λοιπόν, αντιπροσωπεύει το ηγετικό έθνος και τον πρωταγωνιστή όλων των αλλαγών που βιώνει η κοινωνία μέρα με τη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συσκευασία αρωμάτων, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από σήμερα. Ομοίως, μπορείτε να λαμβάνετε νέα από τους ειδικούς μας με την εγγραφή σας στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο ή μέσω των προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μην περιμένετε άλλο! Με τις υπηρεσίες BluCactus, η επωνυμία σας θα λάβει όλες τις νέες και επαγγελματικές εμφανίσεις που αναζητάτε! Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε το προϊόν σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα!

Bir cevap yazın