Ιδέες για διακόσμηση δεξαμενών ψαριών 5 γαλονιών

0

Μια δεξαμενή ψαριών 5 γαλονιών είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν σκοπεύετε να στεγάσετε οπουδήποτε από 4 έως 6 ψάρια. Οι κανονικές διαστάσεις μιας δεξαμενής ψαριών 5 γαλονιών είναι 16 x 8 x 10 ίντσες και συνήθως ζυγίζουν περίπου 62 λίβρες όταν γεμίζουν με νερό. Αν και οι δεξαμενές των 5 γαλονιών δεν είναι οι μεγαλύτερες δεξαμενές και έχουν περιορισμένο χώρο σε σύγκριση με δεξαμενές ψαριών μεγαλύτερου μεγέθους, υπάρχουν ακόμα πολλά υπέροχα θέματα και ιδέες διακόσμησης δεξαμενών ψαριών που μπορείτε να ενσωματώσετε σε μια δεξαμενή ψαριών 5 γαλονιών.

Ιδέες διακόσμησης δεξαμενής ψαριών 5 γαλονιών

Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες διακόσμησης δεξαμενής ψαριών 5 γαλονιών. Παρόλο που πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι δεξαμενές των 5 γαλονιών είναι πολύ μικρές για να τις διακοσμήσουν, ενθαρρύνουμε πάντα τους ανθρώπους να διακοσμούν τη δεξαμενή ψαριών τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος. Όχι μόνο οι διακοσμήσεις των δεξαμενών ψαριών ωραιοποιούν το δωμάτιο, αλλά παρέχουν επίσης ενθουσιασμό και ψυχαγωγία για τα ψάρια σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα ψάρια μπορεί να πάθουν κατάθλιψη και η προσθήκη δροσερών και διαδραστικών διακοσμήσεων μπορεί να βοηθήσει στην ψυχική υγεία των ψαριών σας. Οι διακοσμήσεις δεξαμενών ψαριών δίνουν επίσης εμπόδια στα ψάρια για να παίξουν και να κρυφτούν μέσα τους. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι μια λίστα με τις αγαπημένες μας ιδέες διακόσμησης για μια δεξαμενή ψαριών 5 γαλονιών.

Ρομπότ Σκύλος Διακόσμηση Δεξαμενής Ψαριών

Αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ το Star Wars, πιθανότατα αναγνωρίζετε αυτή τη διακόσμηση. Επίσημα γνωστό ως θωρακισμένο μεταφορικό μέσο παντός εδάφους (AT-AT), αυτό το ρομποτικό σκυλί δίνει στη δεξαμενή ψαριών σας μια εκπληκτική αισθητική επιστημονικής φαντασίας. Η διακόσμηση έχει ύψος 6 ίντσες, οπότε σίγουρα θα χωρέσει μέσα σε μια δεξαμενή 5 γαλονιών. Έχει επίσης μήκος μόνο 5 ίντσες, επομένως δεν θα πάρει πολύ χώρο στο έδαφος. Το κομμάτι είναι κατασκευασμένο από μη τοξική ρητίνη που είναι ασφαλής για τα ψάρια σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το ρομπότ είναι ζωγραφισμένο στο χέρι με πολύ υψηλή λεπτομέρεια και το χρώμα δεν θα ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου. Υπάρχει μια μικρή τρύπα στη μέση του στολιδιού που μπορούν να κολυμπήσουν μικρότερα ψάρια.

Μπομπ Σφουγγαράκης Ανανάς Σπίτι

Αν είστε λάτρης του Μπομπ Σφουγγαράκη, αυτή είναι η τέλεια διακόσμηση για τη δεξαμενή ψαριών των 5 γαλονιών σας. Ο ανανάς κάτω από τη θάλασσα είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ρητίνη που είναι ανθεκτική και ασφαλής τόσο σε ενυδρεία γλυκού όσο και σε αλμυρό νερό. Ο ανανάς έχει ύψος 6 ίντσες και διάμετρο 3 ίντσες και το κομμάτι βρίσκεται σε αναμονή, ώστε να μην ανησυχείτε για τον ανανά που επιπλέει γύρω από τη δεξαμενή. Αυτό το κομμάτι προσφέρει εξαιρετική αισθητική ενώ παράλληλα δίνει στα ψάρια σας ένα μέρος για να κρυφτούν.

Σπίτι Χόμπιτ

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό έχουμε το σπίτι των χόμπιτ. Αυτό το σπίτι θα μεταμορφώσει αμέσως τη δεξαμενή σας σε ένα μαγικό παραμύθι. Αυτό το κομμάτι είναι επίσης κατασκευασμένο από ρητίνη υψηλής ποιότητας που είναι ασφαλές για τα ψάρια και δεν θα ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το σπίτι έχει μια μεγάλη τρύπα στη μέση που επιτρέπει σε ψάρια όλων των μεγεθών να κολυμπήσουν ή να κρυφτούν μέσα στο σπίτι. Αυτό το σπίτι έχει επίσης ένα πολύ δροσερό χαρακτηριστικό όπου μπορείτε να συνδέσετε την αντλία αέρα σας στην καμινάδα του σπιτιού. Αυτό προκαλεί την έξοδο φυσαλίδων αέρα από την καμινάδα. Το σπίτι είναι επίσης καλυμμένο με βρύα που θα δώσουν στη δεξαμενή σας 5 γαλονιών μια πολύ ρεαλιστική πινελιά.

Bir cevap yazın