Θεέ μου, σε παρακαλώ, δώσε μου δύναμη τις μέρες που νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω.

1
Θεέ μου, σε παρακαλώ, δώσε μου δύναμη τις μέρες που νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω.

Θεέ μου, σε παρακαλώ, δώσε μου δύναμη τις μέρες που νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω.

Μερικές φορές, η ζωή μοιάζει με έναν αέναο αγώνα που είμαι καταδικασμένος να επαναλάβω. Σπρώχνω έναν ογκόλιθο πάνω σε ένα βουνό όλη μέρα, κάθε μέρα, μόνο για να κατεβαίνει κάθε βράδυ. Συνεχίζω και συνεχίζω, επαναλαμβάνοντας την ίδια μονότονη ρουτίνα, παλεύοντας απλώς να ζήσω μια ζωή για την οποία μπορώ να απολαμβάνω και να είμαι περήφανος.
Για να είμαι ειλικρινής, η ζωή είναι έτσι πιο συχνά από οτιδήποτε άλλο.
Αλλά τι μπορώ να κάνω? Είναι όλο αυτό; Πίσω μετά την οπισθοδρόμηση; Αποτυχία μετά την αποτυχία; Απώλεια μετά από απώλεια; Κάθε μέρα μου παρουσιάζει μια νέα λίστα λόγων ως προς το γιατί νιώθω ότι πρέπει απλώς να τα παρατήσω εντελώς και να τα ρίξω στη πετσέτα.
Θα τελειώσουν ποτέ τα βάσανα; Μερικές φορές, αισθάνεται ότι δεν θα γίνει. Αλλά ποιο είναι το νόημα να συνεχίζεις να ζεις όταν είναι δύσκολο; Ανεβαίνω σε κάθε εμπόδιο που μου παρουσιάζεται. Συνεχίζω να ακολουθώ τον δρόμο μου, όσο δύσκολο κι αν είναι, γιατί ξέρω ότι μια μέρα θα αξίζουν όλα. Αλλά μετά από κάθε μάχη που δίνω, φαίνεται να με περιμένει μια άλλη στη γωνία.
Λοιπόν, σε ρωτάω. Σε ικετεύω Θεέ μου. Δεν θέλω μια εύκολη ζωή. Ξέρω ότι χωρίς πόνο και δυσκολία δεν θα γνώριζα τη χαρά και την ευτυχία. Δεν σου ζητώ να αφαιρέσεις τα εμπόδια από το δρόμο μου. Το μόνο που θέλω είναι να με βοηθήσεις. δώσε μου τη δύναμη να συνεχίσω.
Θέλω να συνεχίσω. Αλήθεια, το κάνω. Έχω πολλή αγάπη για τη ζωή. Είναι απλά δύσκολο όταν οι καιροί δυσκολεύουν και δεν μπορώ να δω διέξοδο για να βρω τη θέληση να συνεχίσω. Να σηκώνομαι κάθε πρωί από το κρεβάτι, να πηγαίνω στη δουλειά. Η ζωή μοιάζει με έναν κύκλο που έχω παγιδευτεί χωρίς άλλη επιλογή στο θέμα.
Σε παρακαλώ λοιπόν, Θεέ. Παρακαλώ δώστε μου τη δύναμη και την αποφασιστικότητα να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές και να βγω στην άλλη πλευρά. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξεκάθαρα για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά χρειάζομαι μόνο κάποια βοήθεια για να μπορέσω να ξεπεράσω τις καταιγίδες όταν έρθουν. Αν μπορώ να το κάνω αυτό, τότε ξέρω ότι μπορώ να κρατηθώ ακόμα και στις πιο σκοτεινές μου στιγμές.
Βαθιά μέσα μου, ξέρω ότι αξίζει τον κόπο. Ξέρω ότι τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε αν δεν ήταν. Παρακαλώ, βοηθήστε με να το θυμάμαι. Βοήθησέ με να δω ότι υπάρχουν πάντα πιο ζεστές και φωτεινότερες μέρες μπροστά, ανεξάρτητα από το πόσο γκρίζα και κρύα μπορεί να φαίνονται τα πράγματα τώρα.

Γράφτηκε από τον Maverick, συγγραφέα προσωπικού στο Lessons Learned In Life Inc. ©

Bir cevap yazın