Η TPB σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στη 10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων

0
Η TPB σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στη 10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επιτυχή συμμετοχή στο Philippine Travel Exchange (PHITEX) 2022, το Tourism Promotions Board (TPB) Philippines κατέγραψε ρεκόρ πραγματικών και διαπραγματεύσιμων πωλήσεων ύψους 83 εκατομμυρίων PHP στη 10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων (RTF) από 27 έως 30 Οκτωβρίου 2022 στο Nuvali, Sta. Ρόζα, Λαγκούνα.

10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίου
10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίου

Οργανωμένο από το TPB, το τμήμα μάρκετινγκ και προωθήσεων του Υπουργείου Τουρισμού (DOT), το φετινό RTF σημείωσε αύξηση 45.452.000 PHP (120%) και PHP 27.360.000 (49%) από την 8η και την 9η RTF, αντίστοιχα.

«Για τη 10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδιών, επικεντρωθήκαμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΡΖΟΝ, μια περιοχή που έχει δείξει μια πολύ σημαντική εκδήλωση ανθεκτικότητας σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για την ανάπτυξη της χώρας μας», δήλωσε ο υφυπουργός DOT Atty. Η Mae Elaine Bathan έδωσε την κεντρική ομιλία στην εκδήλωση εκ μέρους της Υπουργού Τουρισμού Christina Garcia Frasco.

Η επαρχία της Λαγκούνα στην Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων CALABARZON 2022
Η επαρχία της Λαγκούνα στην Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων CALABARZON 2022

Το RTF ξεκίνησε το 2018 ως μια λεωφόρος για την προώθηση και πώληση πακέτων εγχώριων περιηγήσεων, προβάλλοντας τον πλούσιο πολιτισμό, την κληρονομιά και τα προϊόντα της περιοχής μέσω της συνεργασίας και της υποστήριξης των περιφερειακών γραφείων του DOT, των τοπικών κυβερνητικών μονάδων και των ιδιωτικών φορέων. Το εν λόγω συμβάν υπογραφής TPB έχει έκτοτε δημιουργήσει μέσο όρο πωλήσεων 30 εκατομμυρίων ανά διαδρομή.

Ο Κυβερνήτης της επαρχίας της Λαγκούνα, αξιότιμος Ραμίλ Λόρελ Ερνάντες, μοιράστηκε την εμπιστοσύνη του για την έκβαση του προγράμματος.Γνωρίζουμε ότι αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μυήσουμε τους τουρίστες μας στα μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που βρίσκονται σε διάφορους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας.

Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων CALABARZON
Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδίων CALABARZON

Η Chief Operating Officer της TPB Maria Margarita Montemayor Nograles εξέφρασε επίσης: «Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες στοχεύουν στην αναζωογόνηση της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα και στην εισαγωγή νέων καινοτομιών και ιδεών που όχι μόνο μεταμορφώνουν αλλά ενισχύουν ολόκληρη την ταξιδιωτική εμπειρία».

Η τετραήμερη υβριδική έκδοση του RTF με το “#DiscoverCALABARZON” ξεκίνησε με ένα μισή μέρα επιτόπου και διαδικτυακό φόρουμ τουρισμού σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές στις τουριστικές δραστηριότητες. Ακολούθησαν μια ολόκληρη ημέρα, πρόσωπο με πρόσωπο επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B) με 48 πωλητές από την Περιφέρεια IV-A, και 47 αγοραστές και 27 πωλητές/εκθέτες εκτός της περιοχής. Τις τελευταίες δύο ημέρες ήταν ανοιχτές για το κοινό ωστόσο, λόγω του τυφώνα Paeng, η πρώτη ημέρα καταναλωτή έγινε εντελώς διαδικτυακά. Η δεύτερη ημέρα καταναλωτή επανέλαβε την υβριδική της συμφωνία στο Solenad III στο Nuvali. Συμπεριλήφθηκαν επίσης μαγευτικές περιηγήσεις πριν και μετά στη Laguna, το Batangas και το Cavite για 47 αγοραστές για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία του τι επιφυλάσσει η περιοχή.

Η 10η Περιφερειακή Έκθεση Ταξιδιών διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Department of Tourism Region IV-A και το Ayala Mall σε συνεργασία με τις επαρχίες της ΚΑΛΑΜΠΑΡΖΟΝ, το Technopark Hotel και την Cebu Pacific Air.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın