Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε την αγάπη σας για το κάμπινγκ σε μια συναυλία πλήρους απασχόλησης; Μετά από μια απίστευτα επιτυχημένη χρονιά, η The Dyrt επενδύει στην ανάπτυξη της ομάδας μας. Στην πραγματικότητα, διπλασιαζόμαστε σχεδόν σε μέγεθος, και υπάρχουν διαθέσιμες δεκάδες ανοιχτές θέσεις. Εάν ευδοκιμείτε σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς, έχετε πάθος για το κάμπινγκ και θέλετε να βοηθήσετε στην επέκταση της #1 εφαρμογής κάμπινγκ, τότε θέλουμε να ακούσουμε νέα σας.

Εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που μπορείτε να περιμένετε από τη συνεργασία μαζί μας.

Πληρωθείτε για κατασκήνωση

Ένα από τα πιο μοναδικά προνόμια που προσφέρουμε στους υπαλλήλους είναι το πρόγραμμα αναφορών πεδίου. Στην κυριολεξία πληρώνεσαι για να κατασκηνώσεις. Κάθε τρίμηνο, οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το The Dyrt in the wild—να το χρησιμοποιούν για να προγραμματίσουν το ταξίδι σας για κατασκήνωση, να προσθέσουν μια κριτική και πολλά άλλα—και να μοιραστούν την εμπειρία σας με την ομάδα. Και μόνο για να διασκεδάσετε σε εξωτερικούς χώρους, θα πάρετε ένα $400 μπόνους.

Πλήρως απομακρυσμένη ομάδα

Ολόκληρη η ομάδα στο The Dyrt είναι εντελώς απομακρυσμένη, όπως και οι ανοιχτές θέσεις μας. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πού ζείτε στις ΗΠΑ, μπορείτε να κάνετε αίτηση για να εργαστείτε μαζί μας. Στην πραγματικότητα, ο ιδρυτής και ο διευθύνων σύμβουλός μας ζουν με πλήρη απασχόληση στο μετασκευασμένο βαν τους. (Και ναι, παρακολουθούν τις εικονικές μας συναντήσεις από τους χώρους κατασκήνωσης.)

Διαθέσιμες θέσεις

Ενδιαφερόμενος? Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε για τις παρακάτω θέσεις. Αλλά, όπως είπαμε, μεγαλώνουμε — οπότε μην το ξεχνάτε ελέγξτε τη σελίδα ανοίγματος θέσεων εργασίας για ενημερώσεις.

Δημοφιλή άρθρα:

  • Λάβετε τις πιο πρόσφατες τάσεις των ταξιδιών στο κάμπινγκ για το 2021 στην ανασκόπησή μας
  • Πώς να βρείτε δωρεάν κάμπινγκ σε εθνικά δάση
  • Η λίστα ελέγχου κάθε πρώτη φορά που χρειάζεται το RVer
  • Βρείτε δωρεάν κάμπινγκ με τα επίπεδα χάρτη Dyrt
  • The Ulimate Boondocking Guide To Free Camping
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Wi-Fi για το RV σας
  • 7 από τις καλύτερες χερσαίες διαδρομές στη Βόρεια Αμερική
  • 14 εργαλεία επιβίωσης στην άγρια ​​φύση που πρέπει να έχετε στο Backcountry
  • Δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου του Primitive Camping