Η πραγματική Africa Large 5

0
Η πραγματική Africa Large 5

* Διαδικτυακό παιχνίδι Africa Large 5 στο Κέιπ Σίτι

* Η λέξη Africa Large 5 διαδικτυακό παιχνίδι περιγράφει ότι τα πραγματικά 5 πλάσματα ήταν ίσως τα πιο δύσκολα είδη για αναζήτηση περπατώντας μέσα στην αφρικανική ήπειρο (ευτυχώς δεν επιτρέπεται πλέον η αναζήτηση όλων) και επίσης, είναι μεταξύ των η πλειοψηφία των επιβλαβών θηλαστικών. Είναι τα πραγματικά εικονίδια που σχετίζονται με τη Νότια αφρικανική ήπειρο. Συμβολίζονται για τις πληροφορίες της Νότιας Αφρικής: ο πραγματικός ρινόκερος για το R10, ο πραγματικός ιπποπόταμος της Αφρικής για το R20, το πραγματικό λιοντάρι για το R50, το πραγματικό Cape zoysia για το R100 και επίσης οι Λεοπάρδες για το R200.

* Εκτός από τις πληροφορίες, μπορείτε σίγουρα να τα παρατηρήσετε όλα μέσα στην πραγματική καθώς και όταν βρίσκεστε σε διακοπές στο Κέιπ Σίτι στο διαδικτυακό παιχνίδι γεωργίας, για παράδειγμα το Fairy Glen Personal Online Game Book που δημιουργείται για μία ώρα μέσω του Cape City.

* Διαφορετικά, μπορείτε να παρατηρήσετε έναν αριθμό από αυτά χωριστά σε διάφορες προμήθειες καθώς και χώρους αναψυχής.

* Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΙΠΠΟΛΟΣ

* Οι ελέφαντες τείνουν να είναι εκπληκτικά πλάσματα μαζί με πρόσωπα καθώς και… εκπληκτική αποθήκευση. Εάν βλάψετε έναν καλό ιπποπόταμο, θα έχει στο μυαλό του ένα άτομο για τη χαλάρωση που σχετίζεται με την ύπαρξή του, επομένως συνεργαστείτε ελαφρά μαζί, αν και επιλέγετε να τους σκοντάψετε όλους, να κάνετε μια βόλτα με βρέφος ιπποπόταμους, να δώσετε φαγητό σε όλους επίσης ως παύλα μέσα στο πόσιμο νερό μαζί. Όποια συνομιλία αποφάσισε να κάνει ένα άτομο μαζί, θα το έχετε υπόψη σας!

* Αν φτάσετε στη νότια αφρικανική ήπειρο, θα πρέπει να κάνετε μια βόλτα με βρέφος ιπποπόταμους καθώς και πολύ καλύτερα έναν καλό ιπποπόταμο πίσω ξανά firefox! Αυτό είναι στην πραγματικότητα το είδος της συνάντησης που θα θυμάστε πάντα. Θα γεμίσει το δικό σας κέντρο μαζί με ευχαρίστηση και θα νιώσετε πραγματικά πολύ πιο ειλικρινείς σε σχέση με αυτούς τους τύπους απίστευτων ζώων.

* Η περιοχή αναψυχής Addo Hippo (5 ώρες με το αυτοκίνητο) προσφέρει 450 ελέφαντες που είναι πιο πιθανό να εντοπίσετε τρελούς ελέφαντες στο περιβάλλον τους.

* Μέσα σε πρόσθετους χώρους αναψυχής, όπως το Καταφύγιο Ιπποπόταμων στο Plettenberg Αυτοί οι τύποι, μπορεί να έχετε υπέροχες συναντήσεις, για παράδειγμα να έρθετε σε επαφή, καθώς και να χαρίσετε νήπια ελέφαντες ή ακόμα και να απολαύσετε μια βόλτα με ιπποπόταμο.

* ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Λιοντάρι

* Κάθε φορά που οι ελέφαντες ψάχνουν, είναι κυρίως μέσα στην ομάδα να αποκτήσουν μεγάλο θύμα που σημαίνει πολύ περισσότερα γεύματα! Οι πραγματικοί ελέφαντες περικυκλώνουν το πραγματικό θύμα, το ανατρέπουν καθώς και το καταστρέφουν έχοντας ένα μάσημα προς το λαιμό της κιθάρας. Οι ελέφαντες μπορεί να ψάξουν μόνοι τους όταν έρθει η ευκαιρία.

* Επίσης, είναι επαγγελματίες οδοκαθαριστές μέσω ληστειών εξαλείφουν μέσω ύαινων ή ακόμα και τρελών κυνόδοντες. Είναι σε θέση να λειτουργούν έως και 60 χλμ./ώρα, ωστόσο δεν είναι εξαιρετικοί στις μεγάλες αποστάσεις, καθώς και πρέπει να είναι αρκετά κοντά στα δικά τους ταχύτερα λατομεία. Αυτοί οι άνθρωποι καταναλώνουν βιντεοπαιχνίδια, χελώνες, αρουραίους, σαύρες, ψάρια, παπαγάλους, καμηλοπαρδάλεις, λεοπαρδάλεις, τσιτάχ και ούτω καθεξής.

* Πολύ λιγότερο ψάξιμο εκτελείται κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω της ζεστασιάς, επομένως είναι μια ιδανική περίοδος όσον αφορά τον ύπνο που μπορούν να εκτελέσουν έως και 20 αρκετές ώρες κάθε μέρα. Οι ελέφαντες φαίνεται να εκτιμούν την άφθονη επαφή, το γλείψιμο καθώς και το γουργούρισμα. Επιπλέον, λατρεύουν να κάνουν μασάζ ο ένας στον άλλον που συχνά μπορεί να είναι πραγματικά ενεργητικός.

* Αυτός είναι πραγματικά αυτός ο τύπος ειλικρινούς κατοικίδιου που είναι απίστευτο να καταλάβεις ότι ενεργούν καθώς και να γνωρίσεις τον λόγο για τον οποίο αναφέρονται ως το πραγματικό Full. Η περιοχή αναψυχής Drakenstein Lion στο Paarl (40 λεπτά δημιουργίας μέσω του Κέιπ Τάουν) προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με τους ελέφαντες καθώς και τις δικές τους εκδρομές τείνουν να είναι ένα γεγονός που ένα άτομο θα μπορούσε να έχει κατά νου όλη την ύπαρξή σας. Αυτοί οι άνθρωποι σας παρέχουν πραγματικά ελέφαντες «για να υιοθετήσετε» που σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να στρατολογήσετε ένα συγκεκριμένο λιοντάρι για να βοηθήσετε την πραγματική περιοχή αναψυχής για να το συντηρήσετε

* Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΥΣΙΑ

* Ένα συγκεκριμένο βιβλίο, για παράδειγμα, το Phinda προσφέρει μεγάλες κατηγορίες βουβάλων που θα μπορούσατε να στρατηγικοποιήσετε σε όλους τους σκληρούς δίσκους διαδικτυακών παιχνιδιών. Η γνώση θα μπορούσε να είναι ακραία… Εικόνα, είναι σκοτεινό μήνυμα, βρίσκεστε στη δημιουργία του διαδικτυακού παιχνιδιού, κάθεστε μέσα σε ένα όχημα δασοφύλακα, πρέπει να αναμίξετε τον σύνδεσμο χωρίς καμία πρόσθετη επιλογή, καθώς και από την άλλη, υπάρχει μεγάλος αριθμός βουβάλων … Μπορείτε να ακούσετε όλους αυτούς να εισπνέουν και να εκπνέουν και θα παρατηρήσετε χρησιμοποιώντας τους προβολείς, τα δικά τους τσιγάρα καπνού να εισπνέονται από τη μύτη τους…

* Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ

* Γνωρίζετε τον λόγο για τον οποίο ο πραγματικός ρινόκερος είναι ανάμεσα στα περισσότερα επιβλαβή κατοικίδια;

* Απλά επειδή δεν ειδοποιεί όποτε θα επιτεθεί. Μόλις, ο δασοφύλακας μπορεί να είναι αυτό που ήταν ίσως το πιο τρομακτικό δευτερόλεπτο στην ύπαρξη του δασοφύλακά τους. Ήταν σε μια βόλτα με τριανταφυλλιές μαζί με αρκετούς παραθεριστές μέσα σε ένα βιβλίο, ακριβώς όπου ο επισκέπτης ήταν αναγκασμένος να σκεφτεί μια ευχάριστη εικόνα του ρινόκερου που έκανε βόλτα προς την κατεύθυνση του, ανεξάρτητα από τις αγορές του δασοφύλακα για να αποτρέψει. Όπως ξαφνικά, ο πραγματικός ρινόκερος κοίταξε από πάνω του και άρχισε να χειρουργεί. Ο πραγματικός δασοφύλακας και επίσης ολόκληρη η ομάδα ούρλιαξαν… «Δεν ξέρετε ακριβώς πόσο θορυβώδη άτομα μπορούν να φωνάζουν όταν τείνουν να κινδυνεύουν να ζουν, ωστόσο ήταν μαγικό που δημιούργησε τον πραγματικό ρινόκερο σταμάτησε».

* Γνωρίζετε πώς μπορείτε να διαφοροποιήσετε τον Σκοτεινό ρινόκερο από κάποιον Λευκωμένο ρινόκερο;

* Δεν χρησιμοποιούν πραγματικά το χρώμα απλώς και μόνο επειδή έχουν το ίδιο ακριβώς χρώμα! Ο πραγματικός Dark Rhino είναι πολύ μειωμένος σε σύγκριση με το Whitened 1, καθώς επίσης είναι η κατευθυνόμενη περιοχή του στόματος, που χρησιμοποιεί για να καταλάβει ότι απλά φεύγει.

* Πού μπορείτε να τα παρατηρήσετε όλα;

* Δεν απαιτούν άφθονο πόσιμο νερό, ούτε δέντρα και θάμνοι για να σας βοηθήσουν να τα παρατηρήσετε όλα σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος βιβλίου.

* Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΟΠΑΡΔΑ

* Θα βρείτε πολύ λιγότερες αλλά και πολύ λιγότερες λεοπάρδαλες που κατοικούν στον κόσμο, καθώς πολλές από αυτές έχουν βρεθεί στην πραγματική περιοχή του Subwoofer Sahara. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν σε απομακρυσμένα μέρη ή ακόμα και αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται σε ψηλότερα άκρα που σχετίζονται με δέντρα και θάμνους. Και έτσι, είναι πολύ δύσκολο να τα προσδιορίσεις όλα.

Bir cevap yazın