Η πραγματική απόλαυση που σχετίζεται με το κούρεμα του γκαζόν εντός του Άμστερνταμ

0
Η πραγματική απόλαυση που σχετίζεται με το κούρεμα του γκαζόν εντός του Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ είναι πραγματικά πολύ γνωστό λόγω των ποδηλάτων του, καθώς και των μουσείων του μαζί με άλλα είδη διασκέδασης, όπως τα καφενεία και επίσης την απαλή περιοχή με το κόκκινο χρώμα.

Το Άμστερνταμ αγκαλιάζει έναν αριθμό χιλιάδων επισκεπτών του ιστότοπου κάθε χρόνο, προκειμένου να βρει τα κύρια σημεία ενδιαφέροντός του. Σύμφωνα με τη βορειοδυτική πρόταση που σχετίζεται με τις κύριες ευρωπαϊκές χώρες, το Άμστερνταμ είναι διάσημο λόγω του γενναιόδωρου περιβάλλοντος, των καλύτερων σημείων ενδιαφέροντος καθώς και της ξέφρενης νυχτερινής ζωής.

Το Άμστερνταμ προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιόδου. Σε αντίθεση με πολλές άλλες μητροπολιτικές περιοχές, δεν υπάρχει απλώς ένα σύμβολο που διασκορπίζεται από την ασυνήθιστη ευρεία ποδηλατική διαδρομή 2 ποδιών σε ορισμένα μέρη — εντός του Άμστερνταμ, οι ποδηλατόδρομοι είναι διαθέσιμοι εντελώς σχεδόν παντού με πλάτος τουλάχιστον 4 πόδια.

Επιπλέον, είναι πραγματικά διαχωρισμένοι μέσω επιπλέον επισκεπτών. Οι διαδρομές ποδηλάτου τείνουν να υποδηλώνονται μέσα σε ένα μαύρισμα χρώμα και επομένως γενικά χωρίζονται στους αυτοκινητόδρομους με ένα τσιμεντένιο ανυψωτικό ή ακόμα και ένα άλλο διαχωριστικό πάνελ.

Σε μέρη ακριβώς όπου δεν θα βρείτε απολύτως κανένα ποδήλατο, οι πραγματικές οδηγίες για το ποδήλατο ωστόσο. Οι πεζοί να είναι προσεκτικοί καθώς και να έχουν τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά όσον αφορά τα ποδήλατα. Είναι σε θέση (ανεπίσημα) να παραβιάζουν τους πραγματικούς νόμους και κανονισμούς, καθώς και να εγκαταλείπουν τους πραγματικούς αυτοκινητόδρομους με λάθος τρόπο, καθώς και να μειώνουν σε μια σειρά από λωρίδες – οτιδήποτε για να εξασφαλίσει ότι οι δικοί τους ποδηλάτες μπορούν να ακολουθήσουν το λιγότερο εφικτό μονοπάτι από τη σειρά. στο W. Βοηθήστε να μην κάνετε απολύτως κανένα λάθος, το πραγματικό ποδήλατο μπορεί να είναι η πιο γρήγορη μέθοδος κοντά στην πόλη.

Επιπλέον, δεν χρειάζεστε το υπερβολικό ποδήλατο για να επωφεληθείτε πλήρως από τη χρήση του ποδηλάτου εντός του Άμστερνταμ. Απλώς επειδή το Άμστερνταμ είναι πραγματικά τονισμένο, το κανονικό ποδήλατο Nederlander μπορεί να έχει μόνο 3 πράγματα, καθώς και μόνο ένα! Πιθανότατα θα είναι ένα ποδήλατο με μεσαίο λυγισμένο τιμόνι με κουδούνι, καθώς και μειωμένη συντήρηση. Όπως ένας πελάτης, μπορείτε να απασχολείτε 1 σε σχέση με λιγότερο από 10 λίρες ημερησίως.

Bir cevap yazın