Η διεθνής υπαίθρια δράση προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας στη νέα σεζόν του airasia Thrills

0
Η διεθνής υπαίθρια δράση προσελκύει τα φώτα της δημοσιότητας στη νέα σεζόν του airasia Thrills

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους στον κόσμο συνεργάζονται με την GoPro και τη North Face στη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης διαδικτυακής σειράς πραγματικότητας περιπέτειας

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Η AirAsia Philippines παρουσιάζει εκ νέου ακραίες υπαίθριες περιπέτειες στη δεύτερη σεζόν της βραβευμένης διαδικτυακής σειράς περιπέτειας airasia Thrills. Η σειρά γίνεται μεγαλύτερη καθώς αναλαμβάνει δράση σε εξωτερικούς χώρους στις Φιλιππίνες και γύρω από την περιοχή της ASEAN, συμπεριλαμβανομένων των Langkawi, Kota Kinabalu, Μαλαισία και Lombok και Bali της Ινδονησίας.

Το σόου απομένει να φιλοξενηθεί από τους εσωτερικούς λάτρεις της AirAsia που αναζητούν συγκίνηση, τον Πρώτο Αξιωματικό Rod de Lara και τον Senior Cabin Crew Bien Geronimo. Μαζί τους συμμετέχουν επίσης άλλοι δημιουργοί περιεχομένου GoPro για να ζήσουν διεθνείς εκδρομές και τοπικές περιπέτειες στο Cebu, Clark, Puerto Princesa, Bacolod και Dumaguete.

Η δεύτερη σεζόν του airasia Thrills καλύπτει περισσότερους προορισμούς και περιπέτειες, που γυρίστηκαν αποκλειστικά με το GoPro Hero 10
Η δεύτερη σεζόν του airasia Thrills καλύπτει περισσότερους προορισμούς και περιπέτειες, που γυρίστηκαν αποκλειστικά με το GoPro Hero 10

Η σεζόν 14 επεισοδίων ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου στην επίσημη σελίδα της AirAsia Philippines στο Facebook, πιλοτικά με μια εμπειρία αλεξίπτωτου στο Langkawi. Νέα επεισόδια έχουν προγραμματιστεί να κάνουν πρεμιέρα εβδομαδιαία κάθε Τετάρτη και έως τις 4 Ιανουαρίου 2023, αναδεικνύοντας νέες ακραίες δραστηριότητες όπως το σέρφινγκ, το canyoneering, την ελεύθερη κατάδυση και τις πτήσεις με εξαιρετικά ελαφριά αεροσκάφη. Η AirAsia Philippines αναμένει μια ευρύτερη εμβέλεια και μια ευρύτερη βάση θαυμαστών για τη νέα σεζόν airasia Thrills καθώς μεταδίδει τη σειρά ιστού στο airasia Play, την πλατφόρμα πολυμέσων και περιεχομένου της αεροπορικής εταιρείας στην εφαρμογή airasia Super.

Η δεύτερη σεζόν του airasia Thrills ακολουθεί μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν, η οποία κέρδισε ένα ασημένιο βραβείο για το Brand Storytelling στα 16α Asia Pacific Tambuli Awards.

Ο επικεφαλής του τμήματος επωνυμίας της AirAsia Philippines David Viray μοιράζεται: «Η αφήγηση ιστοριών μέσω ελκυστικού περιεχομένου ήταν πάντα κεντρικός στην εντολή της ομάδας επωνυμίας της AirAsia. Μεταξύ των βασικών μας στόχων για τη δημιουργία ψυχαγωγικού και ελκυστικού περιεχομένου είναι να εκπαιδεύσουμε την αγορά μας σχετικά με τις νέες δυνατότητες που υπάρχουν στους προορισμούς μας – ειδικά τώρα που τα ταξίδια ανακάμπτουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη αυτής της νέας σεζόν, γιατί έχουμε γίνει μεγαλύτερες και καλύτερες σε αριθμό δραστηριοτήτων, τοποθεσιών και ακόμη και επεισοδίων. Για να το γιορτάσουμε αυτό, διοργανώνουμε επίσης έναν διαγωνισμό με όλους τους θαυμαστές της εκπομπής. Πηγαίνετε και χαλαρώστε με το airasia Thrills.”

Οι θεατές της δεύτερης σεζόν του airasia Thrills έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ειδικά βραβεία από τους συνεργάτες της εκπομπής, τα οποία περιλαμβάνουν το airasia Travelmall και το North Face. Στις 10 Ιανουαρίου 2023, η AirAsia διοργανώνει μια μεγάλη κλήρωση με νικητές που επιθυμούν μια διεθνή ταξιδιωτική εμπειρία στο Merumatta Senggigi στο Lombok, 100.000 πόντοι επιβράβευσης airasia και πολλούς άλλους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του διαγωνισμού airasia Thrills για περισσότερες λεπτομέρειες και να εγγραφούν μέσω της επίσημης σελίδας εγγραφής.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Διαβάστε: Γιατί το Ντουμπάι είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες

Bir cevap yazın