Η έκδοση Premium Posts 2016 είναι διαθέσιμη τώρα

0
Η έκδοση Premium Posts 2016 είναι διαθέσιμη τώρα
Premium Posts Έκδοση 2016

Ο απόλυτος οδηγός για το μάρκετινγκ συνεργατών το 2016

Γεννάω ένα τέρας.

Ο ολοκαίνουργιος τόμος των Premium Posts ολοκληρώθηκε, υπογράφηκε, σφραγίστηκε, παραδόθηκε και είναι έτοιμος για λήψη.

Είναι ένας τεράστιος φάκελος 381 σελίδων με τις πιο πρόσφατες συμβουλές, κόλπα και στρατηγικές μάρκετινγκ θυγατρικών.

Είμαι πρόθυμος να βάλω τα μπαλάκια μου σε αυτό:

Δεν θα βρείτε μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση του κλάδου των θυγατρικών όπως έχει το 2016. και πώς να κερδίσετε χρήματα από αυτό.

Τα θέματα στο εσωτερικό περιλαμβάνουν:

The Cloaking Economy: Let’s Talk Reality

Γιατί οι περισσότερες συμβουλές που δίνονται σε θυγατρικές είναι πλήρεις και σκέτη βλακεία. Αυτό είναι το βρώμικο μικρό μυστικό του μάρκετινγκ θυγατρικών. Εάν δεν καταλαβαίνετε την οικονομία απόκρυψης, κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

Μια ανάλυση δημοφιλών κάθετων και τύπων κυκλοφορίας το 2016

Κάθε δημοφιλής τύπος κυκλοφορίας και κατακόρυφος αξιολογούνται και βαθμολογούνται για το επόμενο έτος. Ποιες είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για τους συνεργάτες το 2016; Ποιοι κλάδοι και ποιες πηγές κυκλοφορίας κινδυνεύουν;

Συμβουλές για να κατακτήσετε την εγγενή διαφήμιση το 2016

Η βιομηχανία τσαντίζει τα παντελόνια της με ενθουσιασμό με την προοπτική να «γίνει γηγενής». Αυτή η ανάρτηση εξηγεί τι πρέπει να γνωρίζετε για την εγγενή διαφήμιση. Είναι γεμάτο με συμβουλές για να αποκτήσετε επικερδείς, δημιουργικές «hacks» και πληροφορίες για όλες τις κορυφαίες πλατφόρμες Native.

Συμβουλές για να κατακτήσετε την ποπ διαφήμιση το 2016

Προσπαθείτε και αποτυγχάνετε να κερδίσετε από πηγές επισκεψιμότητας ποπ; Εδώ εξετάζουμε τις ιδιορρυθμίες κάθε σημαντικής πηγής επισκεψιμότητας, τις στρατηγικές για την κατάκτησή τους και τις σκέψεις για την αντιμετώπιση ζητημάτων ποιότητας μολύβδου.

Η προσέγγιση Blitzkrieg για την εύρεση καμπανιών μεγάλων χρημάτων

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το μάρκετινγκ θυγατρικών χωρίς να ξέρω τίποτα σχετικά με το μάρκετινγκ συνεργατών — με λίγη βοήθεια από χαμηλές προσφορές, δίκτυα ανακατεύθυνσης και λίγη αντίστροφη μηχανική.

Δημιουργικά αποθέματος: Πώς να συναρμολογήσετε μια βιβλιοθήκη περιουσιακών στοιχείων που κερδίζουν χρήματα

Πόσο χρόνο χάνετε για να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού και banner που εξαφανίζονται σε έναν φάκελο με την ένδειξη “Ταξινόμηση” για να μην τα δείτε ή να τα ακούσετε ξανά; Αυτή η φιλοσοφία θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τα «περιουσιακά στοιχεία» της επιχείρησής σας.

Πώς να αποκτήσετε τη μέγιστη αξία από την πληρωμένη επισκεψιμότητα με τη διαχείριση ροής

Πληρώνετε για κίνηση, οπότε γιατί τη σπαταλάτε; Η Διαχείριση ροής είναι η αρχή του να τρίζεις και το τελευταίο δολάριο από κάθε καμπάνια που ξεκινάς. Αυτή η ανάρτηση εξηγεί γιατί πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από τη βασική βελτιστοποίηση για να προχωρήσετε.

Σελίδα προσγείωσης 101: Το Λευκό Καπέλο, Γκρι Καπέλο, Μαύρο Καπέλο, Καπέλο Γαϊδούρας

Ένας χώρος απόρριψης “hacks” σελίδας προορισμού που πρόσθεσαν επιπλέον απόδοση επένδυσης (ROI) στις καμπάνιες μου όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά τα κόλπα κυμαίνονται από το λευκό καπέλο μέχρι το καπέλο του κώλου. Η κυριαρχία τους είναι η ουσία του τι σημαίνει να είσαι συνεργάτης του μάρκετινγκ. Διαβάστε το με ένα σαπούνι στο χέρι.

Η προοπτική του εκδότη: Δημιουργία περιουσιακών στοιχείων και δημιουργία εσόδων από οποιαδήποτε θέση

Οι σκέψεις μου για τη ζωή μετά το μάρκετινγκ θυγατρικών, πώς να δημιουργήσετε περιουσιακά στοιχεία και να κερδίσετε χρήματα από οποιαδήποτε θέση, συμβουλές τοποθέτησης εκδότη που θα αυξήσουν τα έσοδα σε οποιονδήποτε ιστότοπο που διαθέτετε, την έκρηξη του εγγενούς αρμπιτράζ και γιατί το σύνολο δεξιοτήτων μας είναι τέλεια ρυθμισμένο για να βγάλει πολλά χρήματα εάν κάνουμε μερικές έξυπνες επενδύσεις.

The Gamification of Affiliate Marketing: Συμβουλές για να παραμείνετε κίνητροι

Πώς να σπάσετε τον κύκλο των ευφορικών υψηλών και των συντριβών χαμηλών. Αυτή η ανάρτηση μετατρέπει τους μακροπρόθεσμους στόχους εισοδήματός σας σε ένα καθημερινό παιχνίδι με σαφή κατεύθυνση, ορατή πρόοδο και καλά καθορισμένες ανταμοιβές.

Δημιουργία ομάδας συνεργατών: Προσλήψεις, απόλυση και τα θεμέλια της επιτυχίας

Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια ομάδα μάρκετινγκ θυγατρικών χωρίς να χρειάζεται να διδάξω σε κάποιο κορόιδο όλα όσα ξέρω; Αυτή η ανάρτηση δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια λειτουργική ομάδα σπάζοντας το σύνολο δεξιοτήτων συνεργατών σε διάφορα βήματα που μπορείτε να μάθετε εύκολα.

Προηγμένη Ανταγωνιστική Στρατηγική στο Affiliate Marketing

Μια ανάρτηση τέρας – η τελευταία μου ανάρτηση μάρκετινγκ θυγατρικών — παίρνει μια σαρωτική άποψη της βιομηχανίας και του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χαράξετε μια διαδρομή μέσα από αυτήν. Αναλύουμε τις διάφορες φιλοσοφίες που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία, τα χαρακτηριστικά τους, τις προκλήσεις τους και τι μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη θυγατρική επιχείρηση.

Η ενημερωμένη λίστα των πόρων μάρκετινγκ θυγατρικών της Finch για το 2016

Λοιπόν, ήταν ήδη ένα θηρίο. Μου Απόλυτος κατάλογος πόρων μάρκετινγκ θυγατρικών είναι τώρα ενημερωμένο με μια σειρά από νέα δίκτυα, πηγές επισκεψιμότητας και διάφορα εργαλεία που έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή η λίστα και μόνο θα σας κρατήσει απασχολημένους για εβδομάδες.

Αυτό είναι 381 σελίδες, 64.599 λέξεις από τις πιο ενημερωμένες, αιχμής πληροφορίες μάρκετινγκ θυγατρικών που θα δημοσιεύσει κάποιος οποτεδήποτε σύντομα.

Εμπιστέψου με.

Χορηγός Ασημίλης

Αρέσει

Ο όγκος των αναρτήσεων Premium 2016 είναι και πάλι χορηγία του Ασημίληςένα από τα κορυφαία δίκτυα CPA στον κόσμο.

Χορηγούν αυτές τις εκδόσεις εδώ και πολλά χρόνια, για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων.

Μερικά από τα πρώτα διαλείμματα που είχα σε αυτόν τον κλάδο ήταν χάρη σε συστάσεις και αποκλειστικές προσφορές που παρείχε η Adsims.

Είναι ένα φανταστικό δίκτυο, και αν έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί τους, θα πρέπει να το πάρετε.

Σημείωση: Είναι αυστηροί στην έγκριση νέων εγγραφών. Εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε εντελώς λάτρης, μην διστάσετε να μου στείλετε email για παραπομπή.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση

Όπως ανέφερα πρόσφατα, η σημερινή ανάρτηση σηματοδοτεί το τέλος αυτού του ιστολογίου.

Ο τόμος που κυκλοφορώ ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι χρονικοί περιορισμοί έχουν αναγκάσει την καθυστέρηση μετά την άλλη.

Χρειάζεται μια τεράστια επένδυση κόκκων καφέ για να γράψω το υλικό που μου αρέσει να γράφω, σε ένα πρότυπο που είμαι διατεθειμένος να δημοσιεύσω και σε ένα πρότυπο που απαιτεί ένα κοινό τόσο κυνικό όσο αυτό.

Είμαι περήφανος για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η εμπειρία επιβεβαίωσε ότι έφτασα στο τέλος να γράφω για το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει.

Υπάρχουν μόνο τόσες πολλές ώρες την ημέρα.

Ευχαριστώ όλους όσοι μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν τα σκατά μου τα τελευταία επτά χρόνια.

Ήταν… μια βρώμικη απόλαυση.

Στην υγειά σας,
Σπίνος

Bir cevap yazın