Επιλογή εργολάβου στεγανοποίησης υπογείου – Value Dry Waterproofing

2
Επιλογή εργολάβου στεγανοποίησης υπογείου – Value Dry Waterproofing

Πώς να επιλέξετε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

  • 18 Μαρτίου 2021
  • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Εάν έχετε ένα υγρό υπόγειο ή το υπόγειό σας έχει πλημμυρίσει λόγω των υπόγειων υδάτων που εισέρχονται μέσω των τοίχων του θεμελίου σας ή μέσω του τσιμεντένιου δαπέδου του υπογείου, μπορεί να σκέφτεστε να προσλάβετε έναν εργολάβο στεγανοποίησης υπογείου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε δοκιμάσει κάποιες λύσεις DIY, όπως η αναβάθμιση, το να θάβετε τις υδρορροές σας μακριά από το σπίτι σας ή να βάψετε τους τοίχους σας με ένα «αδιάβροχο» χρώμα και έχετε ακόμα νερό στο υπόγειο.

Είμαστε στην επιχείρηση στεγανοποίησης υπογείου για περισσότερα από 20 χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουμε ακούσει και δει μερικές ιστορίες τρόμου. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που νόμιζαν ότι τα υπόγειά τους είχαν ήδη αδιαβροχοποιηθεί και ανακάλυψαν ότι η δουλειά έγινε λάθος. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που ήταν έτοιμοι να πληρώσουν σε άλλον ανάδοχο διπλάσια από το κόστος μας για μια λιγότερο εγγυημένη λύση (εξωτερική εκσκαφή). Οι ιστορίες συνεχίζονται.

Αυτό μας ώθησε να δημιουργήσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξουμε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου. Είτε επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας είτε όχι, ελπίζουμε αυτές οι ερωτήσεις να σας βοηθήσουν. Το σημαντικό είναι να μάθετε γιατί χρειάζεστε στεγάνωση υπογείου, τι συνεπάγεται η διαδικασία και τι πρέπει να αναζητήσετε σε έναν εργολάβο.

Κανε τα μαθηματα σου

Αρχικά, διαβάστε όσα περισσότερα άρθρα μπορείτε για τη στεγανοποίηση του υπογείου. Μάθετε ποια είναι μερικά από τα σημάδια πραγματικών προβλημάτων. Μάθετε μερικές από τις ορολογίες και τους όρους του κλάδου, ώστε όταν κάνετε ερωτήσεις, να έχετε μια καλή ιδέα για το ποια θα πρέπει να είναι η απάντηση. Αυτό θα κάνει τους ανυπόληπτους εργολάβους νευρικούς.

Όταν περπατάτε στο υπόγειό σας με τον επιθεωρητή/εκτιμητή, ρωτήστε τους πώς θα εγκαταστήσουν το σύστημα αποχέτευσης και τι θα κάνουν στο υπάρχον φινίρισμα του υπογείου σας και στους τοίχους θεμελίων σας.

Διαβάστε κριτικές και λάβετε συστάσεις

Ελέγξτε τις διάφορες ιστοσελίδες εργολάβων στεγανοποίησης υπογείου. Διαβάστε τις κριτικές τους στον ιστότοπό τους, Google, Angie’s List και Yelp. Δείτε και τη σελίδα τους στο Facebook. Έχουν πρόσφατες κριτικές; Είναι η πλειοψηφία τους θετική; Ανταποκρίνονται σε δυσαρεστημένους πελάτες; Πόσο καιρό είναι στην επιχείρηση; Όχι μόνο πόσα συνδυασμένα χρόνια εμπειρίας έχουν. Αυτό έχει άμεσες συνέπειες εγγύησης.

Ρωτήστε τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους ποιος ανάδοχος χρησιμοποίησαν και αν ήταν ευχαριστημένοι με την εταιρεία. Βεβαιωθείτε ότι καθένας από τους εργολάβους είναι αδειοδοτημένος, ασφαλισμένος και δεσμευμένος για εργασία στην πολιτεία σας.

Αναζητήστε μια ισόβια μεταβιβάσιμη εγγύηση

Αυτό είναι σημαντικό. Θέλετε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου που θα σταθεί πίσω από τη δουλειά τους. Εάν το σύστημα στεγάνωσής σας χρειάζεται κάθε είδους προσοχή στο δρόμο, ο ανάδοχος θα είναι εκεί. Οι περισσότεροι εργολάβοι που το προσφέρουν αυτό θα το πουν στους ιστοτόπους τους, αλλά πάντα ελέγχετε ξανά.

Ρωτήστε τους για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Δυνατότητες Εξυπηρέτησής τους

Πόσα φορτηγά διαθέτει η εταιρεία; Πόσους υπαλλήλους έχει η εταιρεία (χωρίς τους υπεργολάβους) να οδηγούν αυτά τα φορτηγά σε στιγμές ανάγκης; Σε περιόδους παρατεταμένης βροχόπτωσης, οι αντλίες βροχοπτώσεων αποτυγχάνουν και μπορεί να χρειαστείτε σέρβις. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που θα επιλέξετε έχει φορτηγά και ικανούς υπαλλήλους για να εξυπηρετήσει τη βάση των πελατών της. Προσοχή, υπάρχουν πολλές εταιρείες που έχουν ωραίους ιστότοπους και στοκ φωτογραφίες φορτηγών που είναι στην πραγματικότητα απλώς μια εταιρεία πωλήσεων και μάρκετινγκ που αναθέτει υπεργολαβία όλες τις εγκαταστάσεις τους. Αυτές οι εταιρείες δεν έχουν τις δυνατότητες σέρβις για να ανταλλάξουν τις σπασμένες αντλίες με αποτελεσματικό τρόπο όταν απαιτείται υπηρεσία. Πόσες αντλίες διαθέτει η εταιρεία ανά πάσα στιγμή;

Λάβετε πολλαπλές εκτιμήσεις

Με βάση κριτικές και συστάσεις, ορίστε εκτιμήσεις με διάφορες εταιρείες στεγανοποίησης υπογείου. Εάν τα καταφέρετε, μπορείτε να ορίσετε ραντεβού εντός δύο ημερών ο ένας από τον άλλο. Κρατήστε σημειώσεις για να καταγράψετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Φροντίστε να ρωτήσετε πότε θα είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά εάν επιλέξετε να τους προσλάβετε.

Ρωτήστε για ποιοτικά υλικά

Ζητήστε να δείτε φυλλάδια που εξηγούν τα υλικά τους, ή ακόμα και μια πραγματική αντλία φρεατίου ή τμήμα διάτρητου σωλήνα. Ρωτήστε πόσο ισχυρές είναι οι αντλίες φρεατίου που προσφέρουν. Ποια είναι η εγγύησή τους στην αντλία του κάρτερ; Προσφέρουν ετήσιο πρόγραμμα σύμβασης συντήρησης ή υπηρεσιών; Ένα σημαντικό ερώτημα είναι πόσα γαλόνια ανά λεπτό αποβάλλει η αντλία. Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες πριν και μετά από προηγούμενες εργασίες στεγανοποίησης εσωτερικού χώρου.

Συγκρίνετε Τιμές

Μόλις έχετε τις γραπτές εκτιμήσεις στα χέρια σας, συγκρίνετε τις τιμές. Όταν αποφασίζετε, φροντίστε να λάβετε υπόψη τις εγγυήσεις και τις δυνατότητες σέρβις κάθε εταιρείας. Οι αντλίες φρεατίων είναι μηχανικά στοιχεία και όλα τελικά αποτυγχάνουν. Εάν η αντλία σας αποτύχει σε 10 χρόνια, τι θα σας κοστίσει η αντικατάστασή της; Πόσο καιρό θα πάρει για να αντικατασταθεί; Σκεφτείτε αυτά τα θέματα.

Μια εταιρεία μπορεί να έρθει πολύ υψηλότερα από τις άλλες. Αν είναι η αγαπημένη σας εταιρεία, ρωτήστε γιατί.

Δεν πρέπει να δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν

Προσοχή σε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου που εγγυάται ότι «δεν θα έχετε ποτέ ξανά υγρό υπόγειο». Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τη βροχή. Θυμάμαι Τροπική καταιγίδα Lee το 2011? Ήρθε αμέσως μετά τον τυφώνα Irene. Οι δύο καταιγίδες έφεραν ρεκόρ βροχοπτώσεων στον Μέσο Ατλαντικό και πλημμύρισαν πολλά υπόγεια. Εάν χάσετε ηλεκτρική ενέργεια για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι αντλίες φρεατίου και οι εφεδρικές αντλίες κάρτερ μπαταρίας δεν θα μπορούν να συμβαδίσουν με το νερό και το σπίτι σας θα πλημμυρίσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφάλιση αναβάτη αντλίας φρεατίου ή υπερχείλισης αποχέτευσης στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας για αυτές τις περιπτώσεις.

Μερικές παλαιότερες αντλίες και συστήματα στεγανοποίησης υπογείου απλά δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν κατά τη διάρκεια αυτού του καιρικού φαινομένου. Οι αντλίες του κάρτερ απέτυχαν και τα υπόγεια πλημμύρισαν όταν κόπηκε το ρεύμα. Θα σταθεί η εταιρεία σας πίσω από τους πελάτες της κατά τη διάρκεια αυτών των καιρικών φαινομένων;

Επιλέξτε τον ανάδοχο στεγάνωσης του υπογείου σας

Υπάρχουν πολλές τελευταίες σκέψεις όταν πρόκειται να επιλέξετε με ποιον θα συνεργαστείτε. Εάν οι τιμές είναι συγκρίσιμες, ποιος ήταν ο πιο γρήγορος και ποιος γνωστοποίησε καλύτερα; Ποιος είχε τις καλύτερες κριτικές; Με ποιον νιώσατε ότι «κάνατε κλικ»; Ποιος έδωσε εμπεριστατωμένες απαντήσεις και έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βεβαιωθείτε ότι καταλάβατε τα πάντα;

Εάν όλες οι εταιρείες φαίνονται εξίσου καταρτισμένες, μερικές φορές το να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την απόφασή σας.

Προσλάβετε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Στην Value Dry Waterproofing, προσφέρουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών. Επιπλέον, εμείς:

  • Είναι αδειοδοτημένοι, δεσμευμένοι και ασφαλισμένοι
  • Προσφέρετε ποιότητα κατασκευής
  • Χρησιμοποιήστε πατενταρισμένα προϊόντα χωρίς κανέναν
  • Προσφορά χρηματοδότησης
  • Προσφέρετε ισόβια μεταβιβάσιμες εγγυήσεις
  • Λάβετε τακτικά κορυφαίες αξιολογήσεις από τους πελάτες μας
  • Έχετε ένα Α+ από το Better Business Bureau
  • Έχουμε τα δικά μας φορτηγά, τους δικούς μας υπαλλήλους και διατηρούμε αποθέματα για την εξυπηρέτηση της πελατειακής μας βάσης.

Θα χαιρόμασταν την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε να διεκδικήσετε εκ νέου την επικράτειά σας. Προσφέρουμε λύσεις στεγανοποίησης σε ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο το Μέριλαντ, τη βόρεια Βιρτζίνια, την Ουάσιγκτον DC και το Ντέλαγουερ. Ανατρέξτε στη σελίδα Περιοχής Εξυπηρέτησης για λεπτομέρειες. Προγραμματίστε μια δωρεάν επιθεώρηση υπογείου συμπληρώνοντας τη φόρμα ή καλέστε μας στο (888) 768-2583.

Bir cevap yazın