Επιλέξτε τον αποκλειστικό διακομιστή για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας

2
Επιλέξτε τον αποκλειστικό διακομιστή για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας

Εάν η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος έχει πολλά πλεονεκτήματα, είναι σημαντικό να φροντίσετε ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες όπως η φιλοξενία του ιστότοπού σας. Πράγματι, η επιλογή ενός καλού διακομιστή επηρεάζει την προβολή και την απόδοση του ηλεκτρονικού σας εμπορίου. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι, ωστόσο για τα εικονικά καταστήματα, ο αποκλειστικός διακομιστής ξεχωρίζει ως η καλύτερη επιλογή φιλοξενίας. Η κερδοφορία, η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι όλα τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει αυτή η λύση. Έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή θέλετε να δημιουργήσετε έναν; Γιατί να επιλέξετε έναν αποκλειστικό διακομιστή για το έργο σας;

Μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου

Όπως πολλοί χρήστες του Διαδικτύου, πιθανότατα έχετε ήδη κάνει κλικ σε έναν ιστότοπο ή μια σελίδα και έχετε βιώσει τη βραδύτητα του ταχύτητα φόρτωσης. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι ένα στοιχείο απόδοσης όσον αφορά τους ιστότοπους (κυρίως το ηλεκτρονικό εμπόριο) είναι η ταχύτητα με την οποία εμφανίζονται οι σελίδες.

Δεν αγνοείτε ότι με την ταχεία κυκλοφορία των πληροφοριών στον Ιστό, οι χρήστες του Διαδικτύου τείνουν να στρέφονται σε πιο αντιδραστικούς ιστότοπους. Ευνοούν αυτούς που μπορούν να επισκεφτούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ως εκ τούτου, είναι απολύτως απαραίτητο να μπορείτε να ανταποκρίνεστε έγκαιρα στα αιτήματα των πελατών σας.

Θέλετε να σας υπενθυμίσουμε ότι ένας ιστότοπος του οποίου οι σελίδες φορτώνουν γρήγορα όχι μόνο αποκτά καλύτερη επισκεψιμότητα, αλλά και καλή κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google; Ετσι, το κατάλυμα που επιλέγετε έχει αποδεδειγμένο αντίκτυπο στην ταχύτητα του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με ένα λειτουργικό σύστημα υψηλής απόδοσης, ο αποκλειστικός διακομιστής επιτρέπει στην πλατφόρμα σας να παραμένει ανταποκρίσιμη και μόνιμα διαθέσιμη. Με ταχύτερη φόρτωση, σας επιτρέπει να προσφέρετε μια καλή εμπειρία χρήστη στους χρήστες του Διαδικτύου σας και να διατηρήσετε έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Χάρη σε μια τέτοια φιλοξενία, αποφεύγετε κάθε κίνδυνο επιβράδυνσης ή σφαλμάτων στον ιστότοπό σας. Επομένως, είναι καλύτερα να στραφείτε σε ένας οικοδεσπότης προσφέροντας α αποκλειστικές υπηρεσίες διακομιστή και cloud στη Γαλλία για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Ηλεκτρονικό κατάστημα ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου αποκλειστικού διακομιστή

Η δυνατότητα να προσαρμόσετε την πλατφόρμα σας στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Γενικά, οι εικονικοί διακομιστές έχουν σχεδιαστεί για να καταλαμβάνονται από διαφορετικούς ιστότοπους που ανήκουν σε διαφορετικούς πελάτες. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει αποκλειστικούς διακομιστές. Πωλούνται από ιδιώτες προμηθευτές, προορίζονται μόνο για δραστηριότητα ενός χρήστη. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Στην πραγματικότητα, ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα των αποκλειστικών διακομιστών είναι ότι μπορούν να τακτοποιηθούν ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των κατόχων των τοποθεσιών που φιλοξενούν. Έτσι, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας, μπορείτε εγκαταστήστε στον διακομιστή σας εφαρμογές, λογισμικό και ακόμη και τόσες τοποθεσίες που είναι απαραίτητες για τις δραστηριότητές σας. Επιπλέον, η απόδοση του διακομιστή σας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Δεδομένης της πολυπλοκότητας των επιπτώσεων ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, είναι πάντα προτιμότερο να επιλέγετε μια λύση που σας επιτρέπει να διατηρείτε τον έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών. Ο αποκλειστικό διακομιστή σας προσφέρει μεγάλη ελευθερία διαχείρισης στη διαμόρφωση και την επιλογή των προγραμμάτων προς εγκατάσταση.

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του διακομιστή σας ή μόνο ένα μέρος. Και στις δύο περιπτώσεις, ανταποκρίνεται και εξελίσσεται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Σημειώστε ότι υπάρχουν φυσικοί αποκλειστικοί διακομιστές και εκδόσεις cloud.

Dedicated server: αυξημένη ασφάλεια

Ανεξάρτητα από τη λύση φιλοξενίας που θα επιλέξετε για το εικονικό σας κατάστημα, είναι απολύτως απαραίτητο να λάβετε υπόψη την πτυχή της ασφάλειας. Ο ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου σας είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο ευαίσθητων προσωπικών πληροφοριών για εσάς και τους πελάτες σας. Ως εταιρεία, έχετε την υποχρέωση να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας και οι ζωές των πελατών σας προστατεύονται όσο το δυνατόν περισσότερο από τους κινδύνους της εισβολής και της κλοπής δεδομένων. Με έναν αποκλειστικό διακομιστή μόνο στη δραστηριότητά σας, περιορίζετε τον κίνδυνο δόλιας εισβολής στον διακομιστή σας, καθώς είστε ο μόνος που έχετε πρόσβαση σε αυτόν.

Για τη δική σας αξιοπιστία και για να προστατευθείτε από τις απογοητεύσεις που μπορεί να προκύψουν από την κλοπή πληροφοριών στον ιστότοπό σας, συνιστούμε να επιλέξετε έναν αποκλειστικό διακομιστή που προσφέρει βέλτιστο βαθμό ασφάλειας και εμπιστευτικότητας. Αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο της δραστηριότητάς σας.

Εάν σκοπεύετε να βάλετε ένα νέο ηλεκτρονικό εμπόριο στο διαδίκτυο, δώστε προτεραιότητα έναν κεντρικό υπολογιστή που σας προσφέρει έναν αποκλειστικό διακομιστή. Αυτό θα σας επιτρέψει να διασφαλίσετε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας, αλλά και των συναλλαγών σας. Ομοίως, με την αποκλειστική φιλοξενία, τα δεδομένα σας διατηρούνται σε περίπτωση δυσλειτουργίας χάρη σε μια λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των δυνατοτήτων και των επιλογών που προσφέρει ο διακομιστής που θα επιλέξετε.

φιλοξενία σύννεφο ταχύτητας ασφαλείας

Αναβαθμίστε τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας με έναν αποκλειστικό διακομιστή

Εάν ο στόχος σας είναι να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να κλιμακώσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τον αποκλειστικό διακομιστή αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική λύση. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πλατφόρμες με τακτική δραστηριότητα και αρκετά μεγάλο όγκο αιτημάτων.

Σε αντίθεση με τις πλατφόρμες που είναι μόνο βιτρίνες για μια εταιρεία, οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου από μόνοι τους αποτελούν μια ολόκληρη εταιρεία. Γι’ αυτό είναι πιο συχνοί και καταγράφουν συνεχώς συναλλαγές και δραστηριότητες. Φυσικά, όπως κάθε επιχείρηση, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να αναπτυχθεί, να επεκτείνει την κάλυψη και, ως εκ τούτου, οι ανάγκες αποθήκευσης του γίνονται πιο σημαντικές. Μόνο ο αποκλειστικός διακομιστής μπορεί να παρέχει τον χώρο που χρειάζονται αυτές οι εικονικές επιχειρήσεις για να αναπτυχθούν στο διαδίκτυο.

Σχετικά με την απόδοση, ο αποκλειστικός διακομιστής έχει καλύτερα πλεονεκτήματα από τους κοινόχρηστους διακομιστές για παράδειγμα. Προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης περισσότερων δεδομένων, διαχείρισης μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, υλοποίησης έργων μεγάλης κλίμακας πιο εύκολα. Ένας αποκλειστικός διακομιστής δεν σας επιβάλλει όριο πόρων.

Για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, παραμένει ιδιαίτερα πλεονεκτικό να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις περιόδους αιχμής των πωλήσεων, μεταξύ άλλων. Μπορείτε να επιλέξετε αποκλειστική φιλοξενία στην αρχή της δραστηριότητάς σας ή όταν ο διακομιστής που μοιραστήκατε με άλλους χρήστες δεν επαρκεί πλέον για να καλύψει τις ανάγκες επέκτασης του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Απο αποκλειστικούς διακομιστές cloud προσφέρουν επίσης πολύ μεγάλες δυνατότητες όσον αφορά την απόδοση.

Bir cevap yazın