Ενοικιάσεις πολυτελείας Heatherwood | COVID-19

1
Ενοικιάσεις πολυτελείας Heatherwood | COVID-19

Χέρια Μαζί ως ΟμάδαΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ!

Ένα μήνυμα προς τους πολύτιμους κατοίκους, το προσωπικό και την κοινότητά μας.

Καθώς συνεχίζουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για τον ιό γνωστό ως COVID-19 εδώ στη Νέα Υόρκη, καθώς και να συμμορφωνόμαστε με όλες τις νέες εντολές που εκδίδονται, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους αξιότιμους κατοίκους μας και τις οικογένειές τους ότι η Heatherwood εργάζεται όσο το δυνατόν πιο επιμελώς για να συνεχίσουμε την απαράμιλλη υπηρεσία και τη φήμη για την οποία υπερηφανευόμαστε για περισσότερα από 60 χρόνια.

Στόχος μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κρίσης και αχαρτογράφητων καιρών είναι να είμαστε διαφανείς, να ανταποκρινόμαστε και να συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε την υγεία και την ασφάλεια όλων των κατοίκων, του προσωπικού και των γύρω κοινοτήτων.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε κάθε κάτοικο για την υποστήριξη και την υπομονή τους αυτό το διάστημα. Η Heatherwood εργάζεται ασταμάτητα για να διασφαλίσει ότι οι κάτοικοί μας και οι ανησυχίες τους αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν ταχύτερα και κατάλληλα. Θα θέλαμε και πάλι να υπενθυμίσουμε σε όλους τους κατοίκους ότι τα τηλεφωνικά μας κέντρα λαμβάνουν ασυνήθιστο αριθμό κλήσεων αυτή τη στιγμή, ζητάμε συνεχή υπομονή και να περιμένουμε περισσότερους από τους κανονικούς χρόνους αναμονής στις κλήσεις και/ή στα επιστρεφόμενα μηνύματα να έχουν καθυστερημένες επιστροφές.

Ως υπενθύμιση, για να κάνουμε το ρόλο μας στην ενεργό δράση για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του Coronavirus, η Heatherwood Luxury Rentals έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα σε όλες τις τοποθεσίες:

 • Τα γυμναστήρια και τα κοινοτικά κέντρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.
 • Τα ενοικιαζόμενα γραφεία και τα δωμάτια πλυντηρίων (για χώρους με περίπτερα πλυντηρίων) θα απολυμαίνονται 3 φορές την ημέρα.
 • Ο προγραμματισμός του τρόπου ζωής μας στην πόλη έχει ακυρωθεί μέχρι νεωτέρας
 • Οι υπαίθριοι χώροι αναψυχής στο Long Island, από τώρα, θα παραμείνουν ανοιχτοί και θα παρακολουθούνται για έλεγχο του πλήθους, ενώ οι υπαίθριοι χώροι στέγης και ταράτσας στα ακίνητα της πόλης μας θα είναι κλειστοί.
 • Έχουν παραγγελθεί σταθμοί απολύμανσης χεριών για κάθε ακίνητο και έχουν εγκατασταθεί όπως παραλήφθηκαν.
 • Τα αιτήματα συντήρησης θα αξιολογηθούν με βάση το επίπεδο προτεραιότητας και την εξέταση του αυξημένου όγκου κλήσεων. Ορισμένα αιτήματα ενδέχεται να τεθούν εκ νέου σε προτεραιότητα και να καθυστερήσουν μέχρι νεωτέρας για την ασφάλεια των κατοίκων και του προσωπικού μας. Σας ζητάμε να παραμείνετε υπομονετικοί μαζί μας αυτό το διάστημα.

Η Heatherwood υπενθυμίζει καθημερινά στο προσωπικό μας τη σημασία της λήψης κάθε προφύλαξης ασφαλείας που απαιτείται για να βοηθήσει στις προσπάθειές μας να περιορίσουμε αυτόν τον ιό. Για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19. Θυμηθείτε αυτές τις παρακάτω συμβουλές, οι οποίες επισημαίνονται από το CDC για να παρέχουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

 • Μείνετε σπίτι όταν είστε άρρωστοι, εκτός από την ιατρική περίθαλψη.
 • Καλύψτε τον βήχα και το φτάρνισμα σας με ένα χαρτομάντιλο και μετά πετάξτε το χαρτομάντιλο στα σκουπίδια.
 • Πλένετε συχνά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα.
 • Αποφύγετε να αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας με άπλυτα χέρια.
 • Φορέστε μάσκα προσώπου εάν είστε άρρωστοι.
 • Καθαρίζετε καθημερινά επιφάνειες και αντικείμενα που αγγίζονται συχνά.

Η Heatherwood ευχαριστεί τους κατοίκους μας για την κατανόησή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα θέλαμε επίσης να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να ευχαριστήσουμε όλο το ιατρικό προσωπικό και τις αρχές επιβολής του νόμου για τη δέσμευσή σας για την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να σας παρέχουμε σχετικές ενημερώσεις και πληροφορίες. Εάν έχετε βρεθεί θετικός στον COVID-19, σας ζητάμε να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια, η επικοινωνία σε μια εποχή όπως αυτή είναι το κλειδί για να βοηθήσει στην καταπολέμηση αυτού του ιού.

Είμαστε σε αυτό μαζί και θα το ξεπεράσουμε μαζί. Ευχαριστούμε κάθε κάτοικο για την κατανόησή τους αυτό το διάστημα.

Με εκτιμιση,

Heatherwood Luxury Rentals

Bir cevap yazın