Ενοικιάσεις πολυτελείας Heatherwood | Πώς να βρείτε ένα διαμέρισμα στο σημερινό νέο κανονικό

0
Ενοικιάσεις πολυτελείας Heatherwood |  Πώς να βρείτε ένα διαμέρισμα στο σημερινό νέο κανονικό

Εδώ, στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, όλοι μένουμε περισσότερο μέσα, εργαζόμαστε από το σπίτι και εφευρίσκουμε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να παραμείνουμε απασχολημένοι και να διασκεδάζουμε. Λοιπόν το ίδιο ισχύει και για τον κλάδο των ακινήτων! Οι πράκτορες χρηματοδοτικής μίσθωσης και οι εταιρείες ενοικίασης γίνονται επίσης δημιουργικοί για να βοηθήσουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων που αναζητούν στέγη. Οι πράκτορες χρηματοδοτικής μίσθωσης εξακολουθούν να εμφανίζουν ενοικιαζόμενα ακίνητα σε υποψήφιους ενοικιαστές – δείτε πώς το κάνουν!

Στο κυνήγι

Η εύρεση ενός νέου διαμερίσματος στο Λονγκ Άιλαντ, στο Μπρούκλιν ή στο Κουίνς εξακολουθεί να είναι η ίδια διαδικασία όπως πριν, τίποτα δεν έχει αλλάξει εδώ. Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν μια γρήγορη αναζήτηση στο google για? “Διαμερίσματα κοντά μου”, “αρχοντικά προς ενοικίαση», ή “πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων” και περιμένετε να δείτε τι προσφέρει η Google. Φυσικά, υπάρχουν παραδοσιακοί τρόποι που εξακολουθούν να έχουν νόημα. από στόμα σε στόμα, να ρωτάτε έναν φίλο ή συγγενή, να αναζητάτε τη λίστα craigs ή να πηγαίνετε σε ιστότοπους ενοικίασης στον Ιστό. Ιστότοποι όπως www.apartments.com, www.zillow.com και www.heatherwood.com είναι όλοι εξαιρετικοί τρόποι για να βρείτε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή σας. Το επόμενο βήμα είναι να καλέσετε ή να στείλετε email σε έναν πράκτορα χρηματοδοτικής μίσθωσης και να μάθετε τρόπους με τους οποίους σας εμφανίζουν τα διαθέσιμα ενοίκια.

Εικονικές Περιηγήσεις

Οι εικονικές περιηγήσεις, αν και δεν είναι νέες, κερδίζουν τεράστια δημοτικότητα με τους ενοικιαστές και τους πράκτορες χρηματοδοτικής μίσθωσης. Τι να μην αγαπάς!;! Απλώς κατευθυνθείτε προς YouTube και αναζητήστε “διαμερίσματα προς ενοικίαση στο Μπρούκλιν ή Κουίνς” ή “πολυτελή διαμερίσματα στο Λονγκ Άιλαντ” και θα δείτε αποτελέσματα από ντουζίνες εταιρειών leasing και πρακτόρων που κάνουν εικονικές περιηγήσεις! Ορισμένα βίντεο σας μεταφέρουν μέσα στη διαθέσιμη ενοικίαση με α ξενάγηση από έναν πράκτορα χρηματοδοτικής μίσθωσης, άλλα δημιουργούνται στρατηγικά για να επισημάνουν και να απαριθμήσουν τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος. τα τετραγωνικά μέτρα, οι ανέσεις και η τοποθέτηση ανά δωμάτιο, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς μπορεί να φαίνονται τα δωμάτια διακοσμημένα με έπιπλα και τελειωτικές πινελιές.

εικονική περιήγηση στο ipadΤηλεφωνήστε το

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι Πράκτορες Μίσθωσης εμφανίζουν τις διαθέσιμες μονάδες στους ενοικιαστές είναι να κλείσουν ραντεβού για να εμφανίσουν το διαμέρισμα μέσω Zoom, Skype ή FaceTime. Ετσι δουλευει. Παραμένετε ασφαλείς μέσα στο σπίτι σας ενώ ένας πράκτορας χρηματοδοτικής μίσθωσης επικοινωνεί μαζί σας μέσω “βίντεο-διάσκεψης” από απευθείας μέσα στη μονάδα! Ο πράκτορας θα αφιερώσει χρόνο για να σας περπατήσει στο διαμέρισμα, να σας δείξει τα δωμάτια, τις ντουλάπες, τα μπάνια, την κουζίνα – απευθείας από το smartphone ή το iPad του! Παρεμπιπτόντως, αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να κάνετε ερωτήσεις σε «πραγματικό χρόνο» στον πράκτορα. Ρωτήστε για τετραγωνικά μέτρα, το χώρο του ντουλαπιού, κοιτάξτε μέσα στη σόμπα, ό,τι σας ταιριάζει! Μπορείτε ακόμη και να έχετε [he or she] περπατήστε γύρω από το κτίριο ή το συγκρότημα, ώστε να μπορείτε να δείτε το γυμναστήριο, τους χώρους σαλονιών των κατοικιών, τις πισίνες, την παιδική χαρά και πολλά άλλα. Μας αρέσει αυτή η τεχνική, σκεφτείτε τη σαν δική σας προσωπική υπηρεσία ενοικίασης θυρωρούαπό το σπίτι μας στο δικό σας!

Εικόνες που αξίζουν…παράδειγμα γκαλερί φωτογραφιών

Αν και δεν είναι ιδανικές, οι γκαλερί φωτογραφιών είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δείτε ένα διαμέρισμα που σας ενδιαφέρει. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι πράκτορες και εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης έχουν συνήθως πρόσβαση σε δεκάδες φωτογραφίες, όλων των τοποθεσιών τους! Αυτές οι φωτογραφίες είναι συχνά ορατές στους περισσότερους ιστοσελίδες κοινοτήτων ενοικίασης πολυτελών διαμερισμάτων. Η προβολή φωτογραφιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να «αισθανθείτε» την τοποθεσία του διαμερίσματος, την κατάσταση των εδαφών του συγκροτήματος, ακόμη και το εσωτερικό κάθε μονάδας! Θέλετε να κάνετε μετρήσεις για να δείτε εάν τα τρέχοντα έπιπλά σας θα χωρέσουν σε μια συγκεκριμένη μονάδα; Κανένα πρόβλημα! Οι κατόψεις είναι επίσης συχνά διαθέσιμες σε δυνητικούς κατοίκους στους ιστότοπους της εταιρείας ή απλώς ζητώντας από έναν πράκτορα χρηματοδοτικής μίσθωσης ένα αντίγραφο μέσω email! ΕΝΑ κάτοψη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε την τετραγωνική έκταση ολόκληρου του διαμερίσματος, τα μεμονωμένα μεγέθη δωματίων, καθώς και τις τοποθεσίες των ντουλαπιών και των τουαλετών. Όπως λένε, «…μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις». Αυτές είναι σίγουρα παράξενες μέρες για τους Νεοϋορκέζους, οπότε κάθε συμβαλλόμενο μέρος, τόσο ο μισθωτής όσο και ο εκμισθωτής κάνουν συμβιβασμούς για να παραμείνουν ασφαλείς όσο ακόμη εξυπηρετώντας τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Βασικές Επιχειρήσεις

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι εταιρείες μετακόμισης εξακολουθούν να αναφέρονται ως “απαραίτητες”, επομένως εάν στην πραγματικότητα χρειάζεται να μετακομίσετε και χρειάζεστε έναν μεταφορέα για να σας βοηθήσει να συσκευάσετε, να στείλετε και να μεταφέρετε τα υπάρχοντά σας σε ένα νέο διαμέρισμα, αυτό δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα. Οι περισσότερες εταιρείες μετακόμισης που έχουμε δει τηρούν όλες τις ομοσπονδιακές και τοπικές οδηγίες που καλύπτουν την κοινωνική απόσταση, την απολύμανση και τη χρήση μάσκας και γαντιών, όπου ισχύει. Φυσικά, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για οποιαδήποτε υπηρεσία, εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τη δέουσα επιμέλειά σας όταν προσλαμβάνετε ή ενοικιάζετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία από το κοινό.

Σίγουρα, αυτό μπορεί να είναι αυτό που κάποιοι αποκαλούν «νέο κανονικό», αλλά ορισμένα πράγματα δεν χρειάζεται να αλλάξουν…στην πραγματικότητα, ορισμένοι από αυτούς τους νέους κανόνες σχετικά με το να δείτε και να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα μπορεί να είναι ακόμη καλύτεροι για εσάς και την οικογένειά σας. Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε ένα διαμέρισμα στο Λονγκ Άιλαντ; Καλέστε το Heatherwood στο 631-775-2290. Στο Μπρούκλιν ή στο Κουίνς; Καλέστε 929-281-3344.

Bir cevap yazın