Εισαγωγή για το κανό

0
Εισαγωγή για το κανό

Αυτό δεν μπορεί να ασκήσει το καγιάκ; Ένα άτομο καθίσει μέσα σε αυτό, τοποθετήστε την πραγματική άσκηση μέσα στο πόσιμο νερό καθώς και σχεδίασε. Τι είναι λοιπόν δύσκολο σε αυτό; Ουσιαστικά, αυτό είναι ακριβώς το μόνο που εκτελείτε, ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα που πρέπει να θεωρηθούν. Βάλτε τους λίγους που φροντίζουν και δεν έχουν κάνει κανό πριν, κατευθείαν σε ένα καγιάκ στο απαγορευμένο νερό, και επίσης έχετε την τάση να έρθετε αντιμέτωποι με τον εφικτό χωρισμό και το διαζύγιο μέσα σε 10 λεπτά.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να συνειδητοποιήσετε το δικό σας μέρος στο καγιάκ καθώς και πώς μπορείτε να εκτελέσετε τα δικά σας καθορισμένα καθήκοντα. Συνήθως, οποιοσδήποτε ξεκουράζεται εκ των προτέρων (τόξο), και κάτι πάλι πίσω (πρύμη). Ο πραγματικός κωπηλάτης απαιτεί χώρο στο κάτω πόδι και γι’ αυτό η πραγματική καρέκλα τοποθετείται ξανά στην στροφή. Εάν κολυμπάτε εκ των προτέρων και έχετε επίσης τα δικά σας πόδια προς τα πάνω στα δικά σας ρουθούνια, τότε σίγουρα έχετε την τάση να κολυμπάτε το πραγματικό καγιάκ αντίστροφα καθώς και να το μεταμορφώνετε κοντά!

Λειτουργίες: Ενώ κάθε κωπηλάτης τείνει να παρέχει ιδανικά την ισχύ που απαιτείται για να μετακινήσει το απαιτούμενο μονοπάτι, το καθένα προσφέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί. Σε αυτό περιλαμβάνονται η καθοδήγηση, η πλοήγηση, η υποστήριξη καθώς και η δήλωση.

Bend Paddler: Το άτομο που κάθεται εκ των προτέρων δεν διαχειρίζεται την πραγματική καθοδήγηση. Είναι τα πραγματικά «μάτια» από τη διαδικασία. Απλώς επειδή μπορούν εύκολα να δουν τι πλησιάζει πριν από τον αυστηρό κωπηλάτη μπορεί, είναι δική τους υποχρέωση να εξετάσουν το σύντομο πόσιμο νερό, τα μπάζα, τα κούτσουρα πυρκαγιάς μαζί με άλλες παρεμβολές. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει επίσης να καθορίσουν την πραγματική διαδρομή με την οποία θα επισκεφθούν, ανάλογα με το τι ακριβώς παρατηρούν αυτοί οι άνθρωποι γύρω από το νερό. Αυτό το συγκεκριμένο στοιχείο είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλό. Το πρόβλημα είναι διαθέσιμο στην αποστολή αυτών των στοιχείων στον αυστηρό κωπηλάτη, που διαχειρίζεται την καθοδήγηση.

Λάβετε υπόψη ότι, όπως ένας κωπηλάτης, αντιμετωπίζετε τις ίδιες ακριβώς οδηγίες από τον αυστηρό κωπηλάτη. Κατά συνέπεια, όποτε μιλάτε, μιλάτε από όλους. Μαζί με το θορυβώδες περιβάλλον, μπορεί να είναι δύσκολο για αυτόν τον αυστηρό κωπηλάτη να γνωρίζει ακριβώς τι λέτε, καθώς και η επιδείνωση αναπτύσσεται γρήγορα. Αν θέλετε να μιλήσετε, αλλάξτε το πρόσωπό σας και συναντήστε τους όλους. Χρησιμοποιήστε τις ενδείξεις των χεριών, ιδιαίτερα εάν δείχνουν τη διαδρομή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Ο κωπηλάτης θα πρέπει να βοηθήσει στην καθοδήγηση χρησιμοποιώντας πολυάριθμες μεθόδους καρδιακού εγκεφαλικού. Αυτό είναι πραγματικά τυπικό σε περιορισμένες συνθήκες μαζί με λεπτούς σταθμούς, ή ακόμα και μετά από προσάραξη. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην καθοδήγηση στην κολύμβηση σε μία μόνο πτυχή από το καγιάκ από τον αυστηρό κωπηλάτη.

Strict Paddler: Το άτομο εντός του αυστηρού, είναι στην πραγματικότητα κυρίως υπεύθυνο για τη διατήρηση του πραγματικού καγιάκ που κινείται στην απαραίτητη διαδρομή. Επιπλέον, βοηθούν στην ενίσχυση του πραγματικού καγιάκ. Όπως ένας αυστηρός κωπηλάτης, δεν μπορείτε να παρατηρήσετε τι πλησιάζει, μαζί με τον κωπηλάτη, επομένως πρέπει να βασίζεστε και να πιστεύετε στη δική τους κοινή λογική. Κατανοήστε τους δείκτες των δικών τους χεριών καθώς και πώς μπορείτε να αντιδράσετε σε όλους αυτούς. Η καθοδήγηση του πραγματικού καγιάκ στην πραγματικότητα επιτυγχάνεται πιο συχνά μέσω της αλλαγής κατά μήκος της άσκησης ενός ατόμου. Ασκηθείτε σωστά καθώς και το καγιάκ σας παραμένει. Καθώς ο κωπηλάτης σε κάμψη προσφέρει πολύ μικρότερο αντίκτυπο στην καθοδήγηση, είναι σε θέση να βοηθήσουν μέσω της κολύμβησης σε μία μόνο όψη, για να δημιουργήσουν μια πιο ευκρινή αλλαγή. Η χρήση της άσκησής σας όπως ένα σύστημα πηδαλίου ή ακόμα και πέδησης μπορεί επίσης να βοηθήσει στην παραγωγή πολύ πιο ακραίων τροποποιήσεων στη διαδρομή.

Πνέει άνεμος: Κάθε φορά που κολυμπάτε σε έναν ισχυρό αντίθετο άνεμο, μπορεί να είναι πραγματικά εξουθενωτικό, καθώς και πραγματικά εκνευριστικό. Ο πραγματικός άνεμος που φυσάει μπορεί να θέλει να αιχμαλωτίσει το προβάδισμα από το καγιάκ καθώς και να αναμίξει ένα άτομο που βρίσκεται κοντά του, πιέζοντας ένα άτομο πλατιά. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα προσπαθεί ένα άτομο να αντιμετωπίσει σωστά, μέσα από κάθε κολύμπι σε μία μόνο πτυχή, ο πραγματικός άνεμος που φυσάει συχνά είναι νικητής. Ένα άτομο ξοδεύει καθώς και τεράστια ποσότητα ενέργειας προσπαθώντας να ρυθμίζει συνεχώς την παρακολούθηση του πραγματικού κανό. Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε αυτήν την περίπτωση, προσπαθήστε να διατηρήσετε την παρακολούθηση της κάμψης απευθείας στον πραγματικό άνεμο που πνέει εφικτό. Σε περίπτωση που αυτό στρίψει σε 1 όψη, προσπαθήστε να κάνετε γρήγορα σωστά πριν ο άνεμος που πνέει προσελκύει πια από την πλευρά του καγιάκ. Για όσους έχουν το ήπιο άτομο μπροστά, προσθέστε μπάζα ή ακόμα και επιπλέον κιλά προς την στροφή, για να το διατηρήσετε χρησιμοποιώντας μειωμένο νερό και να μην γίνετε ποτέ η κρουαζιέρα.

Μέσω της εναλλαγής κατά μήκος της άσκησης ενός ατόμου, μπορείτε να χαλαρώσετε τα χέρια σας καθώς και να βοηθήσετε στην παρακολούθηση του πραγματικού καγιάκ μέσα σε μια απευθείας συλλογή. Εάν κάθε άτομο ασκεί συνεχώς το σωστό, συχνά θα συνεχίσετε να παραμένετε. Σε περίπτωση που το κολύμπι μαζί με παιδιά, κρατήστε τα όλα μπροστά, επομένως ο πιο ισχυρός κωπηλάτης είναι εντός των πραγματικών αυστηρών. Υπάρχουν συγκεκριμένες μέθοδοι καρδιακού εγκεφαλικού που μπορείτε να μάθετε πώς να βελτιώσετε τις δικές σας κολυμβητικές ικανότητες, ωστόσο κατανοήστε πρώτα τα βασικά.

Η συνομιλία μπορεί να είναι το κρίσιμο για την ευημερία της κολύμβησης (και των υπολειπόμενων φίλων). Γνωρίζοντας το δικό σας μέρος μέσα στο καγιάκ εγγυάται ότι θα λάβετε ακριβώς πού θα πάτε και θα έχετε επίσης ευχάριστη δουλειά. Αυτό μπορεί να είναι ωφέλιμο για να εξετάσετε αυτούς τους τύπους λειτουργιών, καθώς και ποιες ακριβώς ενδείξεις χεριών καθώς και οδηγίες πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, προτού αποφασίσετε να μπείτε στο πραγματικό καγιάκ.

Χαρούμενο κολύμπι!

Bir cevap yazın