Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γη Οδηγός για τον Εθελοντισμό κατά κράτος

0
Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γη Οδηγός για τον Εθελοντισμό κατά κράτος

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 είναι η Εθνική Ημέρα Δημόσιων Κτημάτων. Αν και φέτος είναι λίγο διαφορετικό, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια εθελοντική ομάδα σε μια από τις πολλές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα ή να συμμετάσχετε εικονικά.


Από τον χαρακτηρισμό του Εθνικό Πάρκο Yellowstone από τον Ulysses S. Grant το 1872, δημόσιες εκτάσεις έχουν δημιουργηθεί, εξερευνηθεί και αγαπηθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γης επισκεπτόμενοι δωρεάν Εθνικά Πάρκα, κάνοντας εθελοντισμό για συντήρηση μονοπατιών ή χαλαρώνοντας σε γη BLM κοντά στα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας.

Φέτος, την Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γης (25 Σεπτεμβρίου), εξετάστε το ενδεχόμενο να βάλετε μέρος για να καθαρίσετε τα σκουπίδια, να αφαιρέσετε χωροκατακτητικά είδη ή να φτιάξετε μια υπαίθρια τάξη και να επιστρέψετε στα μέρη που μας δίνουν τόσα πολλά.

«Οι δημόσιες εκτάσεις μας –είτε εθνικό πάρκο είτε μνημείο, καταφύγιο άγριας ζωής, δάσος ή λιβάδι– κάνουν τον καθένα μας πλούσιο σε γης. Είναι η κληρονομιά μας ως πολίτες μιας χώρας που ονομάζεται Αμερική». – Τέρι Τεμπεστ Γουίλιαμς

Ακολουθούν μερικές ιδέες σχετικά με το πού και πώς να προσφέρετε εθελοντικά την Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γης σε πάρκα σε όλη τη χώρα:

Πώς να εμπλακείτε

Εθνική ημέρα δημόσιας γης

Εικόνα από NPS.gov

Επισκεφθείτε ένα Εθνικό Πάρκο δωρεάν

Ενώ οι ανέσεις μπορεί να είναι περιορισμένες και οι οδηγίες κοινωνικής απόστασης εξακολουθούν να ισχύουν, τα περισσότερα Εθνικά Πάρκα θα είναι ανοιχτά για την Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γης. Βρείτε ένα πάρκο κοντά σας και επισκεφθείτε δωρεάν. Τα τέλη που παραιτήθηκαν περιλαμβάνονται όχι μόνο στα 418 πάρκα του Εθνικού Πάρκου, αλλά και σε τοποθεσίες που διαχειρίζονται το Γραφείο Διαχείρισης Γης, το Υπουργείο Άμυνας, το Σώμα Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ, η Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής των ΗΠΑ και η Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ. Θέλετε να βρείτε τις τοπικές δημόσιες εκτάσεις σας; Ρίξτε μια ματιά στα επίπεδα χαρτών PRO για να δείτε όλες τις δημόσιες εκτάσεις κοντά σας.

Γίνε εθελοντής στο πάρκο σου

Έχετε πάρκο κοντά σας; Ελέγξτε αν θα φιλοξενήσουν αυτοπροσώπως εθελοντικές εκδηλώσεις εδώ. Θέλετε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο; Εγγραφή στο εικονικές εθελοντικές εκδηλώσεις και πάρε δουλειά όπου κι αν είσαι.

Παρακολουθήστε μια εικονική εκδήλωση

Παρακολουθήστε μια εικονική εκδήλωση για την Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γης.

Εικόνα από NPS.gov

Δεν έχετε πάρκο σε απόσταση οδήγησης; Ευτυχώς μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εικονική εκδήλωση φέτος! Επιλέξτε από τους τόνους εικονικών εθελοντικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και εγγραφείτε για να εμπλακείτε. Οι εκδηλώσεις κυμαίνονται από α Εορτασμός γενεθλίων για την 50χρονη κουκουβάγια Woodsy στο Midewin National Tallgrass Prairie σε εικονικές περιηγήσεις στο πάρκο. Η Ένωση Εθνικών Πάρκων θα φιλοξενεί εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, ζωντανές ροές και αναπαραστάσεις στο διαδίκτυο! Μπορείτε να βρείτε εικονικές εκδηλώσεις εδώ.

Ενημερώστε τους άλλους

Βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας γνωρίζουν για την Εθνική Ημέρα Δημόσιων Γης, ώστε να μπορούν να σημειώσουν τα ημερολόγιά τους και να βγουν εκεί εθελοντικά! Μοιραστείτε πώς συμμετέχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τα hashtags #NPLD, #NPSVolunteer και #FindYourPark!

Για ακόμα περισσότερες εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικών Δημόσιων Γης, αναζητήστε ανά πολιτεία μέσω του Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου.

Δημοφιλή άρθρα:

  • Λάβετε τις πιο πρόσφατες τάσεις των ταξιδιών στο κάμπινγκ για το 2021 στην ανασκόπησή μας
  • Πώς να βρείτε δωρεάν κάμπινγκ σε εθνικά δάση
  • Η λίστα ελέγχου κάθε πρώτη φορά που χρειάζεται το RVer
  • Βρείτε δωρεάν κάμπινγκ με τα επίπεδα χάρτη Dyrt
  • The Ulimate Boondocking Guide To Free Camping
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Wi-Fi για το RV σας
  • 7 από τις καλύτερες χερσαίες διαδρομές στη Βόρεια Αμερική
  • 14 εργαλεία επιβίωσης στην άγρια ​​φύση που πρέπει να έχετε στο Backcountry
  • Δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου του Primitive Camping
  • Bir cevap yazın