Είναι το υπόγειό σας έτοιμο για την εποχή των τυφώνων;

0
Είναι το υπόγειό σας έτοιμο για την εποχή των τυφώνων;

Είναι το υπόγειό σας έτοιμο για την εποχή των τυφώνων;

 • 12 Αυγούστου 2021
 • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Εδώ στο Mid-Atlantic, δεν χρειάζεται συνήθως να ανησυχούμε για τη δημιουργία ενός σχεδίου εκκένωσης ή την επιβίβαση στα σπίτια μας όπως κάνουν οι φίλοι μας στη Φλόριντα και τις Καρολίνες. Αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τις έντονες βροχοπτώσεις που μπορούν να επιφέρουν οι τυφώνες και οι τροπικές καταιγίδες. Είναι το υπόγειό σας έτοιμο για την εποχή των τυφώνων;

Η εποχή των τυφώνων του Ατλαντικού 2021 ξεκίνησε την 1η Ιουνίουαγ και διαρκεί μέχρι τις 30 Νοεμβρίουου. Παραδοσιακά, ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο πολυσύχναστος μήνας για δραστηριότητα τυφώνων.

ο Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) προβλέπει μια άλλη εποχή τυφώνων πάνω από το κανονικό για το 2021. Τα καλά νέα είναι ότι δεν αναμένεται να είναι τόσο απασχολημένη όσο η περσινή περίοδος τυφώνων που έσπασε το ρεκόρ. Αλλά οι υπεύθυνοι του NOAA μας υπενθυμίζουν να πάρουμε την περασμένη σεζόν ως υπενθύμιση σε όλους εμάς σε παράκτιες περιοχές ή περιοχές που είναι επιρρεπείς σε πλημμύρες στην ενδοχώρα να είμαστε προετοιμασμένοι.

Χρειάζεστε στεγανοποίηση υπογείου;

Για πολλούς ανθρώπους, η προετοιμασία για την εποχή των τυφώνων σημαίνει στεγανοποίηση του υπογείου. Πολλά σπίτια στην περιοχή μας που είναι ηλικίας άνω των 10 ετών είναι επιρρεπή σε εισβολή νερού στο υπόγειο. Ούτε τα νέα σπίτια είναι ασφαλή! Οι κατασκευαστές προσφέρουν συνήθως εγγύηση 2 ετών κατά της διείσδυσης νερού. Εκτελούν στεγανοποίηση υγρασίας αλλά δεν έχουν εγγυημένη λύση για το υπόγειό σας. Μην ανακαινίζετε το υπόγειο του νέου σας σπιτιού χωρίς να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι.

Υπάρχουν μερικά ενδεικτικά σημάδια ότι είχατε ήδη νερό στο υπόγειό σας, ακόμα κι αν δεν το ξέρατε εκείνη τη στιγμή. Αυτά είναι τα σημάδια που πρέπει να εξετάσετε την επαγγελματική στεγανοποίηση του υπογείου, νωρίτερα, παρά αργότερα:

 • Λακκούβες με νερό στο πάτωμα ή βρεγμένο χαλί
 • Ανθοφορία (μια κιμωλιακή ουσία στους τοίχους)
 • Ραγισμένοι τοίχοι υπογείου ή δάπεδο
 • Αναπνευστικά προβλήματα που δεν υποχωρούν
 • Μυρωδιά μούχλας

Αν δείτε κάποια από αυτά τα σημάδια στο υπόγειό σας, μην καθυστερείτε. Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε αποτελεσματικό αντλιοστάσιο ή εφεδρική μπαταρία, καλέστε μας επίσης.

Τι συνεπάγεται η επαγγελματική στεγάνωση υπογείου

Η επαγγελματική στεγάνωση υπογείου συνήθως συνεπάγεται την εγκατάσταση ενός γαλλικού συστήματος αποχέτευσης γύρω από την εσωτερική περίμετρο του υπογείου σας. Αυτό το σύστημα αποχέτευσης εμπλέκεται όταν είναι απαραίτητο και διαχειρίζεται το νερό, αντλώντας το μακριά από το θεμέλιο σας.

Η στεγανοποίηση μπορεί να περιλαμβάνει και άλλες υπηρεσίες, όπως:

 • Διάνοιξη οπών και θυρών μεταφοράς
 • Τοποθέτηση φράγματος ατμών στους τοίχους σας
 • Αντικατάσταση υπάρχοντος παραθύρου με στεγανό παράθυρο εξόδου
 • Σφράγιση ρωγμών τοίχου και δαπέδου
 • Επισκευή θεμελίωσης
 • Εγκατάσταση κατάλληλης αποχέτευσης δαπέδου, παραθύρου ή σκάλας
 • Εγκατάσταση αντλίας φρεατίου και εφεδρικής αντλίας φρεατίου μπαταρίας

Αυτό ακούγεται πολύ, αλλά η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες μόνο μέρες και θα σας χαρίσει ηρεμία όταν η επόμενη μεγάλη καταιγίδα σας πλησιάσει. Είχαμε τους ιδιοκτήτες σπιτιού να μας λένε ότι ο ήχος των αντλιών φρεατίων που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της δυνατής βροχής είναι μουσική στα αυτιά τους.

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι η επαγγελματική στεγάνωση υπογείου είναι μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας και στην ευημερία της οικογένειάς σας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Γλωσσάρι στεγανοποίησης υπογείου

7 Συμβουλές για να αποτρέψετε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο

Κορυφαία σημάδια ότι χρειάζεστε στεγάνωση υπογείου

Πώς να επιλέξετε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

Γιατί χρειάζεστε μια εφεδρική αντλία φρεατίου μπαταρίας

Η στεγανοποίηση του υπογείου μειώνει τον κίνδυνο πλημμυρισμένου υπογείου

Θα θέλαμε να πούμε ότι η αδιαβροχοποίηση του υπογείου εγγυάται ότι δεν θα έχετε πλημμυρισμένο υπόγειο από μια μεγάλη καταιγίδα (όπως η Tropical Storm Lee το 2011). Αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα χάσετε ρεύμα και ότι έχετε μια εφεδρική αντλία κάρτερ μπαταρίας.

Αυτό που μπορούμε να πούμε, με σιγουριά, είναι ότι αν εμείς εγκαταστήστε το σύστημα στεγανοποίησης του υπογείου σας, είστε καλά προετοιμασμένοι να υπερασπιστείτε το σπίτι σας από εισβολή νερού. Και με την Εγγύηση Δια Βίου Μεταβίβασης, λαμβάνετε εγγύηση εφ’ όρου ζωής κατά της διαρροής νερού σε περιοχές που έχουν υποστεί επεξεργασία.

Δείτε μερικές από τις κριτικές πελατών μας για μια ιδέα του τι μπορείτε να περιμένετε.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου

Εάν έχετε ένα υπόγειο που μυρίζει μούχλα, ένα υγρό υπόγειο ή ένα πλημμυρισμένο υπόγειο μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, η στεγανοποίηση του υπογείου μπορεί να προσφέρει μια μακροπρόθεσμη λύση. Μην περιμένετε έναν τυφώνα ή μια τροπική καταιγίδα να ανέβει στην ακτή για να αναγκάσετε το χέρι σας.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση του υπογείου και ένα από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας θα αξιολογήσει το υπόγειό σας και θα καταλήξει σε εξατομικευμένες συστάσεις για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε το σπίτι σας και την υγεία της οικογένειάς σας.

Είμαστε ειδικοί στη στεγανοποίηση υπογείου που εξυπηρετούμε ιδιοκτήτες σπιτιού στο Μέριλαντ, στην Ουάσιγκτον, στη βόρεια Βιρτζίνια και σε μέρη του Ντέλαγουερ. Δραστηριοποιούμαστε για περισσότερα από 20 χρόνια και θα είμαστε εδώ για πολλά ακόμη χρόνια.

Bir cevap yazın