Δραστηριότητες στο La – Father Christmas Κορυφές των βουνών της Μόνικας – Πώς λατρεύεις έναν άνθρωπο;

0
Δραστηριότητες στο La – Father Christmas Κορυφές των βουνών της Μόνικας – Πώς λατρεύεις έναν άνθρωπο;

Father Christmas Κορυφές του βουνού Monica — Πώς λατρεύεις έναν άνθρωπο; Επιτρέψτε μου να βασιστώ στις πραγματικές μεθόδους. Αυτό είναι πραγματικά πολύ λιγότερο από τη δήλωση ταξιδιού από τη συνηθισμένη ειδοποίηση λατρείας!

Μετά την αντιμετώπιση του χωρισμού και του διαζυγίου στη μέση των σαράντα μου, γίναμε μέλος της πραγματικής ομάδας singles μέσα στο παρεκκλήσι μου, στο Torrance, CALIFORNIA. Αυτές ήταν σε μια μυριάδα εξωτερικών δράσεων καθώς και αρχίσαμε να τις επιλέγουμε όλες. Πολλές από αυτές τις ενέργειες είχαν γίνει στις κορυφές του βουνού Father Christmas Monica.

Ανακαλύψαμε για να ανηφορίσουμε με ποδήλατο μέσα στο Sullivan Canyon. Ήταν από τις προσωπικές μου πρώτες ενέργειές μου αυτή τη στιγμή εκεί, καθώς και έγινε μεταξύ των προσωπικών μου αγαπημένων τύπων. Το προσωπικό μου πρώτο ταξίδι ήταν στο δρόμο με το τζάκι (Farmer’s Form? ) προς τον ηλικιωμένο σιδηροδρομικό σταθμό Nike, μετά από αυτό πάνω από τη φόρμα καθώς και στο χαμηλότερο φαράγγι Sullivan. Ήταν μια δημοφιλής άσκηση για διάλειμμα το Σαββατοκύριακο χρησιμοποιώντας την ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Σάλιβαν συνήθως άλλαζε λόγω των ανοιξιάτικων βροχοπτώσεων. Όλοι μας οδηγήσαμε επιπλέον προς τα πάνω, καθώς και χαμηλώσαμε την πραγματική φόρμα για οποιαδήποτε αλλαγή, ή ακόμα και καθένας κάτω και πάνω στο πραγματικό φαράγγι. Το πραγματικό Whoop de Doos ήταν ένα επιπλέον ευχάριστο ταξίδι, στη φόρμα προς τα βορειοανατολικά που σχετίζεται με το Sullivan, εκτός από τη μορφή Sullivan, πάνω από το Traditional Canyon και επίσης το Anchor Path.

Κάπου στη συλλογή, ένας ιδιώτης εξήγησε ότι μπορείτε να το κάνετε όλη τη νύχτα μαζί με τον φωτισμό — ένας ολόκληρος «νέος κόσμος» άνοιξε! Η φίλη μου Milana καθώς και Έκανα κάθε εβδομάδα βραδινές εκδρομές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιθανότατα θα μπορούσα να ανέβω εκείνα της γυναίκας, ωστόσο δεν μπορούσα να διατηρήσω το να έρχεται σύντομα η γυναίκα στη διαδρομή χαμηλότερα. Το προσωπικό μου μεγαλύτερο ταξίδι εκεί είναι μέσω του Redondo Seaside για να φτάσω στη λεωφόρο Setting Sun, στην περιοχή αναψυχής May Rogers Condition, στο Anchor Path, στο χαμηλότερο Sullivan και μετά να επιστρέψω με την ίδια ακριβώς μέθοδο. Ήταν το μεμονωμένο ταξίδι, ήμασταν διαθέσιμοι μόνο το πρωί καθώς και απέκτησα σπίτι μετά τη 1:00 μ. Ο προσωπικός μου πιο επιζήμιος φόβος ήταν ένα επιπλέον μονοπάτι προς τα πάνω στο φαράγγι Sullivan, αφού επέλεξα να ανακαλύψω ένα μικρό μονοπάτι. Θα έπαιρνα ολοκαίνουργια πετάλια χωρίς κλιπ, καθώς δεν τα είχα συνηθίσει όλα. Διασχίζοντας ένα μικρό αποχαιρετισμό, δεν μπορέσαμε να λάβουμε 1 πόδι δωρεάν καθώς και πέσαμε στο αποχαιρετισμό καθώς και κάταγμα στο νεφρό. Μια επιπλέον ημέρα στο πραγματικό er μαζί με μια ημέρα εντός της ΜΕΘ, μετά τριάντα ημέρες που σχετίζονται με τη χαλάρωση του στρώματος.

Το πραγματικό Father Christmas Monicas ήταν επίσης μια δημοφιλής τοποθεσία για περπάτημα. Αρχίσαμε να περπατάμε ακριβώς τα ίδια μονοπάτια που όλοι κάναμε ποδήλατο στο λόφο, μετά από αυτό πεζοπορήσαμε κάθε δοκιμή που ενδεχομένως μπορούσα να ανακαλύψω. Το παραδοσιακό φαράγγι ήταν δημοφιλές, μαζί με το Anchor Path μέσω του May Rogers Condition περιοχή αναψυχής. Η πραγματική ηλικιωμένη ιστοσελίδα των Ναζί στο Traditional Canyon ήταν συνήθως απολαυστική, ιδιαίτερα οι πραγματικές 500 δράσεις που επέστρεφαν όσο ο δρόμος. Όλα τα μονοπάτια κοντά στην περιοχή αναψυχής Topanga Condition ή περισσότερα για να φτάσετε στο Stage Mugu, όπως το Sandstone Maximum, η μεγαλύτερη σκηνή στο Father Christmas Monicas, σε ένα πανύψηλο 3, 111 πόδια. Αρχίσαμε το βράδυ να περπατάμε προς το παρόν χρησιμοποιώντας το The Twilight Η σειρά Walkers, μετά την οποία επένδυσε πολλές βραδιές διαθέσιμες μόνος του, ανακαλύπτοντας όλα τα μονοπάτια που καταλάβαμε, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας, γενικά χωρίς ήπια. Η πραγματική λάμψη στον φωτισμό της πόλης ήταν γενικά επαρκής για να καθοριστεί. Για πολύ καιρό Φέρναμε απογευματινές πεζοπορίες στην ύπαιθρο για την ομάδα του παρεκκλησιού, σε σχέση με το SCARABS, μια καλή εμπειρία βιαστική ιδιότητα μέλους, καθώς και για περίπου ετήσιες, πλήρεις ουράνιες δορυφορικές πεζοπορίες σε εξωτερικούς χώρους για κάθε φίλο που αποδείχθηκε χρήσιμος από το Backpacker Εφημερίδα. Αργότερα, επενδύσαμε επιπλέον χρόνο περπατώντας στις κορυφές του βουνού San Gabriel, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η επένδυσή σας Father Christmas Monicas.

Όποτε κάποιοι φίλοι δήλωναν ότι πήγαιναν για ορειβασία, ζητούσαμε βασικά να επιλέξουμε όλα αυτά. Όλοι μας επισκεφτήκαμε το Stoney Stage καθώς και ερωτευτήκαμε βαθιά την ορειβασία. Ήταν το μόνο πράγμα που μας κρατούσε όλους να κάνουμε ποδήλατο κάθε Κυριακή. Τα πραγματικά ανοίγματα κοντέινερ ήταν από τα αγαπημένα μου προσωπικά, όπως το διάλειμμα αυτή τη στιγμή εκεί. Ο καλύτερος προσωπικός μου θρίαμβος ήταν αφότου μπόρεσα να ανέβω το πραγματικό A-Frame, το προσωπικό μου πρώτο 5. 9 ανέβα. Το πραγματικό Christ Walls και πολλά άλλα δεν μπορώ να έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, ωστόσο σχεδόν όλες τις εξαιρετικές αναμνήσεις. Όλοι μας επιπρόσθετα ανεβήκαμε μερικά από το Stage Mugu μετά από τις οποίες αρκετές εξόδους για να φτάσουμε στο Large Keep, στο Fortress Rock and roll, πιστεύω ότι ήταν. Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για πεζοπορία στα Χριστούγεννα του Πατέρα Μόνικας ήταν να κάνω τη δουλειά μαζί με το προσωπικό μου αγόρι, τον Λομάζ. Εκείνος ή αυτή δεν ήταν πάνω από δεκατέσσερα εκείνη την εποχή, ωστόσο ήταν ένας σπουδαίος ορειβάτης και επίσης η ομάδα τον εμπιστεύτηκε για να αποδώσει, κάτι που πραγματικά με δημιούργησε προσωπικά να νιώθω πραγματικά υπέροχα.

Δεν είχαμε χειρουργήσει από τότε που βρίσκομαι στο μόνιτορ στο γυμνάσιο, ωστόσο η Κάθι, μεταξύ των προσωπικών μου φίλων, είχε ξεκινήσει τη λειτουργία. Όλοι μας πήγαμε πάρα πολύ στην περιοχή αναψυχής Topanga Condition, καθώς και Χρησιμοποιήσαμε για να κάνω την προσωπική μου πρώτη διαδρομή 10K αυτή τη στιγμή εκεί, το πραγματικό Difficult Topanga 10K, μαζί με τη Milana και άλλες. Η πραγματική ομάδα SCARAB είχε πραγματοποιήσει βραδινές δραστηριότητες προς τον ιστότοπο της Nike, καθώς και στο παρελθόν, μέσω του Mulholland Generate, καθώς και στο παρελθόν. Από αυτό το ξεκίνημα, έφτασαν κάθε εβδομάδα οι εργασίες στο Woodchip Route εντός του Νότου Αυτοί οι τύποι, καθώς και Πήγαμε σε πολλά 10Ks καθώς και το πενήντα τοις εκατό σύμβαση. Αυτή τη συγκεκριμένη τελευταία άνοιξη, ήμασταν η πραγματική έλξη για οποιονδήποτε φίλο που τοποθετήθηκε στο 50K λειτουργεί στο πραγματικό Anchor Path.

Η ομάδα των μονών συνέχισε μερικές πεζοπορικές εξόδους από την περιοχή αναψυχής Leo Carrillo Condition, που οδήγησαν σε πεζοπορία μέσα στο Great Canyon, μετά την οποία περπάτησαν το πραγματικό μονοπάτι Off-shore Crest. Ορισμένες από τις υπαίθριες πεζοπορίες μας για το κοντινό M. The. υψηλές, εκτός από την Whitney, και επίσης το Great Canyon ήταν μέσα στο Traditional Canyon.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι που κατοικούν στην πραγματική περιοχή La γκρινιάζουν σχετικά με την πολυσύχναστη ύπαρξη μέσα στη Μεγάλη Πόλη, τα πραγματικά πλήθη, το ποινικό αδίκημα καθώς και τους επισκέπτες. Ωραία, οι πραγματικοί επισκέπτες προκάλεσαν δυσκολίες να βρεθούν εκεί αυτή τη στιγμή, ωστόσο θα μπορούσα να διατηρήσω τις πραγματικές κορυφές των Χριστουγέννων της Μόνικας του Πατέρα μέσα σε μια ώρα ή πολύ λιγότερο συχνά, καθώς και να φτάνω στο σπίτι μετά την λήξη της νύχτας που απαιτείται για μισή ώρα. . Είναι ένας ολόκληρος διάφορος κόσμος, μόλις λίγα λεπτά από το διακρατικό 405, που περιμένει τριγύρω για να προσφέρει ανακούφιση σε οποιονδήποτε ή σε όλους που το αναζητούν.

Μου αρέσει πολύ ένας άνθρωπος, Father christmas Monica Mountains!

Bir cevap yazın