Διακόσμηση ενυδρείου με θέμα την παραλία – Expert στο Fishtank

0
Διακόσμηση ενυδρείου με θέμα την παραλία – Expert στο Fishtank

Όσον αφορά τη διακόσμηση του ενυδρείου, υπάρχει ένα δημοφιλές ρητό «Κάντε το θέμα του ενυδρείου σας χαρούμενο μέρος». Εξάλλου, θα κοιτάζετε αυτό το ενυδρείο κάθε μέρα και θα έχει επίσης μεγάλη επίδραση στην αισθητική οποιουδήποτε δωματίου αποφασίσετε να το τοποθετήσετε. Ενώ η διακόσμηση ενυδρείου με θέμα την παραλία δεν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα, είναι σίγουρα ένα από τα πιο ευχάριστα αισθητικά. Αναδύει ένα υπέροχο, χαλαρό περιβάλλον και σας κάνει να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε διακοπές.

Εάν αγαπάτε την παραλία και σκέφτεστε να κάνετε το θέμα της παραλίας της δεξαμενής σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Αποφασίσαμε να παραθέσουμε την καλύτερη διακόσμηση με θέμα την παραλία στο interent. Φροντίσαμε να συμπεριλάβουμε μόνο επιλογές που δεν θα κάψουν ένα σύνολο στο θέμα σας. Όλα τα στολίδια παραλίας με δεξαμενή ψαριών που επιλέξαμε είναι κάτω από $20.

Εδώ είναι η λίστα μας με την καλύτερη διακόσμηση ενυδρείων με θέμα την παραλία

  1. Στολίδια με ομπρέλα και καρέκλα παραλίας

Τίποτα δεν λέει παραλία περισσότερο από μια σειρά από πολύχρωμες ομπρέλες και καρέκλες. Αυτό το σετ μπορεί να αγοραστεί amazon για μόνο $9!

2) Κοχύλια για ενυδρείο δεξαμενής ψαριών

κοχύλια για ενυδρείο

Μας ρωτούν συχνά αν μπορείτε να βάλετε αληθινά κοχύλια σε ένα ενυδρείο. Συνήθως δεν το συμβουλεύουμε γιατί η περιεκτικότητα σε αλάτι στα κοχύλια μπορεί να γίνει τοξική για τα ψάρια του γλυκού νερού. Μπορούν επίσης να περιέχουν επικίνδυνα βακτήρια και οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν τα ψάρια σας. Αντ ‘αυτού, συνιστούμε να αγοράσετε αυτά τα πλαστικά στολίδια με κοχύλια από την amazon για το φθηνή τιμή 10$. Τα διαφορετικά χρώματα σίγουρα θα φωτίσουν το ενυδρείο σας.

Εάν είστε λάτρης των φλαμίνγκο, θα πρέπει να δείτε το άρθρο μου για την καλύτερη διακόσμηση δεξαμενής ψαριών φλαμίνγκο.

3) Στολίδι Light House για Δεξαμενή Ψαριών

Φάρος για δεξαμενή ψαριών

Αυτό το ελαφρύ στολίδι σε δεξαμενή ψαριών είναι το απόλυτο αγαπημένο μας ντεκόρ ενυδρείου με θέμα την παραλία. Είναι κατασκευασμένο από αντίγραφο διακόσμησης άμμου και κοχυλιού που δίνει στο ενυδρείο σας μια πραγματική και αυθεντική εμφάνιση. Ο φάρος έχει μια ισχυρή, στιβαρή βάση, οπότε σίγουρα θα μείνει ακίνητος στο κάτω μέρος της δεξαμενής ψαριών σας. Είναι επίσης πιο φθηνό από όσο θα περίμενες. Μπορείς αγοράστε το εδώ μόνο με 15 $. Υπάρχουν μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιλογές για να χωρέσουν οποιοδήποτε μέγεθος δεξαμενής ψαριών έχετε. Ο μεγάλος φάρος έχει ύψος σχεδόν 10 ίντσες.

Εκτός από τα στολίδια, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κάνετε το ενυδρείο σας με θέμα την παραλία. Ένας εύκολος και φθηνός τρόπος είναι να αγοράσετε άμμο online. Μπορείς να αγοράσεις αυτή η δεξαμενή ψαριών άμμο στο amazon για περίπου $20. Σίγουρα θα δώσει στο ενυδρείο σας με θέμα την παραλία μια πραγματική και αυθεντική εμφάνιση. Η άμμος θα είναι επίσης ένα καλό κομπλιμέντο στις αιγυπτιακές διακοσμήσεις δεξαμενών ψαριών.

Bir cevap yazın