Δεν θέλω απλώς έναν εραστή, θέλω και έναν καλύτερο φίλο.

2
Δεν θέλω απλώς έναν εραστή, θέλω και έναν καλύτερο φίλο.

Δεν θέλω απλώς έναν εραστή, θέλω και έναν καλύτερο φίλο

Λοιπόν, εδώ είναι το θέμα. Είναι μοναχικό να είσαι ελεύθερος. Είναι δύσκολο να πηγαίνεις για ύπνο κάθε βράδυ μόνος σου, χωρίς να το κάνει κάποιος σε κρατάει κοντά στο κρύο και το σκοτάδιχωρίς κανέναν να ξυπνάω κάθε πρωί.

Οι άνθρωποι μου λένε πάντα ότι είμαι πολύ ιδιότροπος, ότι ο λόγος που δεν έχω γνωρίσει ακόμα τον κατάλληλο άντρα είναι επειδή τα στάνταρ μου είναι πολύ υψηλά. “Η τελειότητα δεν υπάρχει”, μου λένε. Απλώς δεν καταλαβαίνουν.

Ξέρω ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν θέλω την τελειότητα. Αυτό που θέλω είναι κάτι γνήσιος. Αυτό που θέλω είναι κάτι πραγματικός.

Τα στάνταρ μου δεν είναι πολύ υψηλά – απλά αρνούνται να εγκατασταθούν για κάποιον που εγώ μην συνδέεστε πραγματικά με. Δεν θέλω να είμαι με κάποιον που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εμένα. Γιατί θα ήθελα να αρκούμαι με κάποιον που μόνο κάπως ταιριάζει όταν υπάρχει ένα άτομο εκεί έξω με το οποίο θα μπορούσα να είμαι ευτυχισμένος πέρα ​​από την πεποίθηση?

Κοιτάζω γύρω μου τους ανθρώπους που γνωρίζω και τις σχέσεις που έχουν. Είναι σχεδόν όλοι ίδιοι. Αυτοί τσακώνονται και τσακώνονται για μικροσκοπικά, άσχετα πράγματα. Δεν έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Δεν φαίνεται καν να συμπαθούν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον, τις περισσότερες φορές, πόσο μάλλον διασκεδάστε μαζί.

Γιατί να το ήθελα αυτό; Τι νόημα έχει να συμβιβάζεσαι με τέτοιου είδους σχέση μόνο και μόνο για να αποφύγεις να είσαι single; Προτιμώ να είμαι μόνος παρά με το λάθος άτομο.

Δεν θέλω μόνο έναν εραστή. Δεν θέλω απλώς κάποιος να αναλάβει αυτόν τον ρόλο στη ζωή μου. Δεν θέλω απλώς κάποιον που μπορώ να πάρω σε οικογενειακές εκδηλώσεις έτσι Δεν είμαι το μόνο άτομο εκεί. Δεν θέλω απλώς κάποιον που να φαίνεται καλά, ή να βγάζει τα σωστά χρήματα, ή να φορά τα σωστά ρούχα και να οδηγεί ένα ωραίο αυτοκίνητο, ή κάποιον που μπορώ να δείξω στους φίλους μου ως κάποιου είδους τρόπαιο ή σύμβολο κατάστασης.

“Είσαι πολύ επιλεκτικός”λένε. «Θα καταλήξεις μόνος». Λοιπόν, αν αυτό πρέπει να συμβεί, τότε ας είναι. θα προτιμούσα να είμαι ανεξάρτητη και ευτυχισμένη από συμβιβαστείτε με κάτι ψεύτικο.

Δεν θέλω να εγκλωβιστώ σε ένα άδειο κέλυφος μιας σχέσης, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφη και τέλεια φαίνεται να είναι εξωτερικά. θέλω αληθινή, αληθινή αγάπη. Θέλω να είμαι με κάποιον που είναι ο καλύτερός μου φίλος πρωτίστως.

Θέλω να είμαι με κάποιον που είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι κοντά. Κάποιος με τον οποίο μπορώ να μιλάω με τις ώρες για οτιδήποτε. Θέλω κάποιον τέτοιο με κάνει να γελάω. Κάποιος προσγειωμένος, που με καταλαβαίνει και δεν περιμένει να έχω πάντα μακιγιάζ και ωραία ρούχα. Κάποιος που καταλαβαίνει ότι είμαι τέλειο και όμορφο όπως είμαι κι εγώακόμα κι όταν είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μια Κυριακή πρωί μετά από μια νύχτα μεθύσι μαζί και φοράω το μπλουζάκι του.

Θέλω κάποιον που να είναι εξίσου χαρούμενος να βγει για δείπνο σε ένα ωραίο εστιατόριο ή για ένα πικνίκ και να χαζεύει σύννεφα στο πάρκο ή απλά καθισμένοι στο σπίτι απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Θέλω κάποιον που θα με βοηθήσει να διαλέξω ρούχα όταν πάμε για ψώνια. Θέλω κάποιον που θα ξαπλώνει στο κρεβάτι μαζί μου όλη μέρα, βλέποντας Netflix και τρώγοντας πίτσα και παγωτό.

Θέλω κάποιον που να μπορώ να είμαι δικός μου πραγματικός εαυτός με κάποιον που μπορεί να είναι τόσο ανόητος και ανόητος και παράξενος όσο εγώ. Θέλω να είμαι με κάποιον με τον οποίο μπορώ να έχω μέσα μου αστεία. Κάποιος με τον οποίο μπορώ να έχω οπτική επαφή και ξέρουν τι σκέφτονταιχωρίς να χρειάζεται να ειπωθούν καθόλου λόγια.

Θέλω κάποιον με τον οποίο νιώθει αγάπη φυσικός και αυθεντικός και αληθής. Δεν θέλω έναν συγκάτοικο με τον οποίο προσποιούμαι ότι είμαι χαρούμενος – θέλω κάποιον με τον οποίο το ο ρομαντισμός είναι αληθινός. Κάποιος που με αγαπάει όσο κι εγώ τον αγαπώ. Κάποιος με τον οποίο υπάρχει πάθος, χημεία, μια σπίθα.

Θέλω κάποιον που με ακούειΠΟΥ νοιάζεταιΠΟΥ καταλαβαίνει. Θέλω κάποιον τέτοιο με εκτιμά και με αγαπά γι’ αυτό που είμαιπου με ενθαρρύνει να είμαι το η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου και πάντα πιστεύει σε και με εμπνέει. Θέλω να είμαι με κάποιον που είναι δικός μου ο καλύτερος φίλοςμου εραστήςμου συνεργάτης στο έγκλημα. Κάποιον που μπορώ να εγκατασταθώ και να κάνω μια οικογένεια γεμάτη αγάπη και γέλιο και ευτυχία με. Κάποιος που μπορώ γεράσει ερωτευμένος. Αν αυτό με κάνει επιλεκτικό, ας είναι. Θα αντέχω για αυτό το άτομο για πάντα, αν χρειαστεί. Δεν θα αρκεστώ σε λιγότερο.

Είναι πραγματικά τόσα πολλά να ρωτήσω;

Γράφτηκε από τον Maverick, συγγραφέα προσωπικού στο Lessons Learned In Life Inc. ©

Bir cevap yazın