Γιατί σε φαντάζουν τα κορίτσια; Η αλήθεια!

0
Γιατί σε φαντάζουν τα κορίτσια;  Η αλήθεια!

Γιατί σε φαντάζουν τα κορίτσια; Η αλήθεια!Γιατί κάνω κορίτσια σας φαντάζουν;
Νόμιζες ότι τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά. Αλλά ακολουθεί πάντα αυτό το παρόμοιο μοτίβο.
1. Συναντάτε. Ξεκινήστε τη συνομιλία. Φλέρταρε λίγο. Ανταλλαγή αριθμών. Συμφωνεί να βγει ραντεβού κάποια στιγμή. Είσαι σίγουρος για αυτό.
2. Ανταλλάσσετε κάποια μηνύματα. Μερικοί είναι ακόμη και αρκετά ερωτευμένοι. Και κανονίζεις ένα πρώτο ραντεβού. Ίσως και να πάτε στο πρώτο ραντεβού.
3. Της στέλνεις μήνυμα. Καμία απάντηση ή σύντομες απαντήσεις. Εσύ καλείς. Συνεχίζει να πηγαίνει στον αυτόματο τηλεφωνητή. Και σταδιακά λαμβάνετε λιγότερη απάντηση στα μηνύματά σας μέχρι…*εισάγετε tumbleweed*….ΤΙΠΟΤΑ!
Είναι απογοητευτικό, το ξέρω. Καταβάλλεις όλη αυτή την προσπάθεια για να γνωρίσεις ένα κορίτσι. Ανοίγεις τον εαυτό σου και δείχνεις ακόμη και κάποια ευπάθεια. Δεν θα ήταν τόσο κακό αν ήταν μπροστά από την αρχή και έλεγε:Ξέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι αισθάνομαι σύνδεση» ή οτιδήποτε. Αλλά μόνο για να εξαφανιστεί χωρίς καμία εξήγηση; Σας αφήνει να αισθάνεστε σύγχυση, απογοήτευση και χωρίς αίσθηση κλεισίματος. Τι έκανες λάθος; Πώς μπορείτε να αποφύγετε να κάνετε ξανά τα ίδια λάθη;
Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει συνήθως ένας πολύ ξεκάθαρος λόγος που τα κορίτσια κάνουν αυτή την πράξη εξαφάνισης, και σε αυτό βίντεο Ο Christian Hudson απαντά στην ερώτηση, «Γιατί τα κορίτσια σε φαντάζουν;» αλλά το πιο σημαντικό, σας δείχνει πώς να αποφύγετε να ξανασυμβεί!

Bir cevap yazın