Kasım 4, 2022
Home » Από το Fangirl στο FA: Το κορίτσι τώρα πετάει με τον ίδιο FA που έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του πριν από 10 χρόνια

Από το Fangirl στο FA: Το κορίτσι τώρα πετάει με τον ίδιο FA που έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του πριν από 10 χρόνια

Passenger and Cebu Pacific Cabin Crew meet again as co-flight attendant

ΤΑΣΗ: Κορίτσι ποζάρει με τον FA όταν ήταν νεότερος—τώρα μέλος του πληρώματος του Co-Cabin

Αυτό το κορίτσι ονειρεύτηκε ψηλά και το πήρε κυριολεκτικά!

«Εάν προσεύχεστε, εκδηλώνεστε και εργάζεστε σκληρά για το όνειρό σας, ο Κύριος θα το πραγματοποιήσει», λέει η Regina Gregorio, μέλος του πληρώματος καμπίνας της τοπικής αεροπορικής εταιρείας Cebu Pacific, η οποία δημοσίευσε μια γλυκιά ιστορία που έγινε viral στα social media τον περασμένο Οκτώβριο.

Όταν η Ρετζίνα συνάντησε για πρώτη φορά τον Ζάι - την αεροσυνοδό που την ενέπνευσε να γίνει μία φωτογραφία από τη Ρεγκίνα Γκρεγκόρια μέσω Facebook
Όταν η Ρετζίνα συνάντησε για πρώτη φορά τη Ζάι – την αεροσυνοδό που την ενέπνευσε να γίνει μια φωτογραφία από τη Ρεγκίνα Γκρεγκόρια μέσω Facebook

Ποιες είναι οι πιθανότητες να πετάξεις ξανά με κάποιον που σε ενέπνευσε να γίνεις αεροσυνοδός; Μόνο που αυτή τη φορά, είστε και οι δύο μέρος του ίδιου πληρώματος καμπίνας; Αυτή είναι η ιστορία της Regina Gregorio σε μια εμπνευσμένη ανάρτηση στο Facebook που συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις λόγω του συγκινητικού μηνύματός της.

Από το να είναι ένας από τους επιβάτες της στο “kalipad”

Στις 28 Οκτωβρίου, η Gregorio δημοσίευσε ένα γλυκό ανέκδοτο με συνοδευτικές φωτογραφίες όταν ήταν ακόμη επιβάτης σε πτήση του Cebu Pacific. Τράβηξε φωτογραφίες με μια αεροσυνοδό ονόματι Zai Nucup, με την οποία ταξιδεύει τώρα, καθώς και οι δύο ήταν μέλη του πληρώματος καμπίνας στην ίδια πτήση με προορισμό την πόλη Iloilo.

Πριν από 10 χρόνια, ένα κορίτσι ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός. Δες την τώρα! Η Ρετζίνα και η Ζάι ξαναδημιούργησαν την ίδια φωτογραφία όταν ήταν και οι δύο στο αεροπλάνο. Ήταν μια τόσο συγκινητική στιγμή που απέδειξε πόσο αποφασισμένη ήταν η Regina να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και πόσο πιστή είναι η Zai στο Cebu Pacific, καθώς ο τελευταίος εξακολουθεί να εργάζεται για την εν λόγω αεροπορική εταιρεία μετά από τόσα χρόνια από τη λήψη της φωτογραφίας.

Η Ρετζίνα και ο Ζάι τώρα και οι δύο είναι πληρώματα καμπίνας του Cebu Pacific, αναπαρήγαγαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία πριν από 10 χρόνια
Η Regina και ο Zai, τώρα και οι δύο Crew Cabin του Cebu Pacific, επανέλαβαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία πριν από 10 χρόνια.

«Η πρώτη εικόνα που εμφανίζεται είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ονειρευόμουν να γίνω πλήρωμα καμπίνας. Με ενέπνευσε να κυνηγήσω το όνειρό μου», ανέφερε στην ανάρτηση. Και δέκα χρόνια αργότερα, το έκανε – και οι δύο είναι πλέον αεροσυνοδοί στο Cebu Pacific.

Τώρα ως αεροσυνοδός, η Regina μοιράζεται ένα απόσπασμα για να εμπνεύσει άλλους νέους που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. «Μην σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι μέχρι να γίνει η προσευχή σου που απαντήθηκε», κατέληξε.

Ο επιβάτης και το πλήρωμα καμπίνας του Cebu Pacific συναντώνται ξανά ως συνιπτάμενος
Ο επιβάτης και το πλήρωμα καμπίνας του Cebu Pacific συναντώνται ξανά ως συνιπτάμενος

Η Cebu Pacific είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στις Φιλιππίνες, που πραγματοποιεί πτήσεις εντός και εκτός προορισμών εσωτερικού και εξωτερικού παγκοσμίως. Είναι επίσης μια από τις πιο περιζήτητες εταιρείες στον κλάδο, καθώς πολλοί επίδοξοι Φιλιππινέζοι ονειρεύονται να εργαστούν στην αεροπορική εταιρεία κάποια μέρα. Εκτός από το προσωπικό και τους πιλότους αεροπορικών εταιρειών, το Cebu Pacific προσλαμβάνει πληρώματα καμπίνας που θέλουν να είναι μέρος της αυξανόμενης οικογένειάς τους. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικά πακέτα μισθών, ταξιδιωτικά προνόμια, ετήσια μπόνους απόδοσης και πολλά άλλα.

Τι συγκινητική ιστορία από κάποιον που εργάστηκε σκληρά για τους στόχους της! Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με τους αγαπημένους σας. ποιος ξέρει, μπορεί να είναι μια επίδοξη αεροσυνοδός που χρειάζεται λίγη έμπνευση για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της!

Πώς να γίνετε αεροσυνοδός του Cebu Pacific;

Για να υποβάλετε αίτηση ως πλήρωμα καμπίνας, συμπληρώστε τη φόρμα και υποβάλετέ την εδώ.

Προσόντα και Απαιτήσεις για την εφαρμογή Cebu Pacific Cabin Crew:

 • Πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δύο (2) έτη κολεγίου ή ισοδύναμο.
 • Κατά προτίμηση έχει προηγούμενη εμπειρία ως Πλήρωμα Θαλάμου επιβατών, ιδιαίτερα προσόντα A320/321/330.
 • Πρέπει να πληροί την ελάχιστη απαίτηση ύψους 5’3 για τις γυναίκες και 5’7 για τους άνδρες.
 • Μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση υποψήφιοι χωρίς προηγούμενη εμπειρία ως πληρώματος καμπίνας.
 • Έτοιμος να συμμετάσχει στην εκπαίδευση το συντομότερο δυνατό.
 • Ανοιχτό μόνο σε υπηκόους Φιλιππίνων με έδρα τις Φιλιππίνες.
 • Πρόθυμος να εδρεύει εκτός Μανίλα, Φιλιππίνες.
 • Πρέπει να γνωρίζει καλά τα Φιλιππινέζικα και τα Αγγλικά.
 • Πρέπει να είναι σωματικά ικανός για να υποβληθεί στην εκπαίδευση και να εκτελεί τους ρόλους και τις ευθύνες ενός πληρώματος καμπίνας του Cebu Pacific.
 • Πρέπει να έχει πελατοκεντρική νοοτροπία.
 • Πρέπει να διαθέτει αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα στην επίλυση προβλημάτων

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Ανάγνωση:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir