Αξιοποιήστε στο έπακρο το Giving Checkout: 7 εμπνευσμένα παραδείγματα φιλανθρωπίας

0
Αξιοποιήστε στο έπακρο το Giving Checkout: 7 εμπνευσμένα παραδείγματα φιλανθρωπίας

Έχετε ακούσει για Δίνοντας ταμείο? Είναι το απλό μας διαδικτυακό εργαλείο δωρεών που σας βοηθά να συγκεντρώσετε περισσότερα από τις εφάπαξ και επαναλαμβανόμενες δωρεές.

Όταν οι υποστηρικτές σας κάνουν δωρεές μέσω του Giving Checkout, υπάρχουν χρεώσεις 0% και θα λάβετε το 100% των δεδομένων χορηγών – όλα αυτά τροφοδοτούνται από μια πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε ήδη εσείς και οι υποστηρικτές σας.

Και εκατοντάδες φιλανθρωπικές οργανώσεις πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα με το Giving Checkout – ρίξαμε μια ματιά στο τι κάνουν μερικοί από τους καλύτερους, ώστε να μπορείτε να το κάνετε κι εσείς:

1. Little Princess Trust

Το Little Princess Trust παρέχει δωρεάν πραγματικές περούκες μαλλιών σε παιδιά και νέους που έχουν χάσει τα μαλλιά τους λόγω θεραπείας καρκίνου ή άλλων παθήσεων.

Ο ιστότοπός τους έχει ένα κίτρινο banner που εμφανίζεται στην κορυφή κάθε σελίδας και περιλαμβάνει τις τρεις βασικές παροτρύνσεις για δράση (CTA) – Ζητήστε περούκα, Δωρίστε μαλλιά και Δωρίστε χρήματα.

Όταν κάνετε κλικ στο Donate Money, θα μεταφερθείτε σε ένα σελίδα δωρεάς εξηγώντας τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να προσφέρουν στη φιλανθρωπική οργάνωση. Το πιο σημαντικό αίτημα είναι οι άνθρωποι να κάνουν δωρεές μέσω Διαδικτύου και το Little Princess Trust χρησιμοποιεί το JustGiving για να το ενισχύσει με το Giving Checkout.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Giving Checkout είναι ότι μπορείτε να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο ποσό δωρεάς. Το Little Princess Trust έχει ορίσει τα δικά του στις 550 £ (που είναι η τιμή μιας περούκας), έτσι ώστε όταν κάνετε κλικ στο κουμπί «Δωρεά με JustGiving», το ποσό της δωρεάς εμφανίζεται αυτόματα στη φόρμα δωρεάς. Το λογότυπο της Little Princess Trust εμφανίζεται επίσης ακριβώς πάνω από τη φόρμα.

Με το Giving Checkout, σας δίνουμε μια σειρά από κουμπιά δωρεάς για να διαλέξετε. Η Little Princess Trust επέλεξε αυτή που δείχνει τους τρόπους πληρωμής που προσφέρουμε στο JustGiving – χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, PayPal, Apple Pay και Direct Debit για επαναλαμβανόμενες δωρεές.

2. Κοινοτική Κουζίνα Προσφύγων

Το Refugee Community Kitchen υποστηρίζει εκτοπισμένους στη Βόρεια Γαλλία και άστεγους στο Λονδίνο και το Εδιμβούργο. Παρέχουν χώρο συγκέντρωσης και σύνδεσης, με ιατρικές και νομικές υπηρεσίες, ομάδες προστασίας και άλλους οργανισμούς υποστήριξης.

Το JustGiving είναι ένα όνομα που γνωρίζουν και εμπιστεύονται οι άνθρωποι, επομένως έχουμε έτοιμα κουμπιά δωρεάς για να τα χρησιμοποιήσετε, τα οποία καθιστούν γρήγορη και απλή την προσθήκη διαδικτυακών δωρεών στον ιστότοπό σας. Ίσως προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας κουμπί δωρεάς, ωστόσο, και με το Giving Checkout είναι εύκολο να λάβετε έναν σύνδεσμο που μπορείτε να τον ανοίξετε – αυτό ακριβώς έχει κάνει η Refugee Community Kitchen εδώ με τόσο τεχνογνωσία. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής και προσαρμογής του Giving Checkout.

3. Candy Cane Rescue

Το Candy Cane Rescue στοχεύει να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τη φροντίδα των λαγωνικών και άλλων φυλών σκύλων που έχουν διασωθεί από περιοχές χωρίς ή κακή νομοθεσία για την ευημερία.

Παρόμοια με το Little Princess Trust, το Candy Cane Rescue έχει μια ειδική σελίδα δωρεών. Στο δικό τους έχουν δημιουργήσει μια λίστα αγορών με αιτήματα δωρεών. Κάθε ένα τροφοδοτείται από έναν σύνδεσμο Giving Checkout όπου το ποσό της δωρεάς έχει προκαθοριστεί. Για παράδειγμα, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί “Δωρεά 5 £”, θα δείτε ότι το ποσό δωρεάς 5 £ έχει ήδη προεπιλεγεί στη φόρμα δωρεάς.

4. Black Country Food Bank

Η Black Country Foodbank βοηθά τα ευάλωτα άτομα που βρίσκονται σε κρίση μέσω της παροχής τροφίμων έκτακτης ανάγκης και προμηθειών υγιεινής, ενώ αναπτύσσεται μια πιο μακροπρόθεσμη λύση.

Επέλεξαν να παρουσιάζουν την παρότρυνση για δράση (CTA) στην κεφαλίδα κάθε σελίδας. Όταν οι δωρητές κάνουν κλικ σε αυτό, μεταφέρονται κατευθείαν στο Giving Checkout για ένα γρήγορο ταξίδι στη διαδικτυακή δωρεά.

5. Υποστήριξη PSC

Η PSC Support είναι η κορυφαία οργάνωση ασθενών για οποιονδήποτε επηρεάζεται από την πρωτοπαθή σκληρυντική χολαγγειίτιδα (PSC), μια σπάνια, πολύπλοκη ηπατική νόσο. Παρέχουν πληροφορίες και υποστήριξη και συνεργάζονται με παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για τη βελτίωση της κλινικής περίθαλψης και τη χρηματοδότηση κρίσιμης έρευνας.

Εκτός από ένα κουμπί δωρεάς, η Υποστήριξη PSC επέλεξε να διαθέτει έναν κωδικό QR Giving Checkout, ο οποίος είναι ένας γρήγορος και φιλικός προς το χρήστη τρόπος για να φέρετε τους υποστηρικτές στη φόρμα δωρεάς.

6. Ίδρυμα Μάρτιν Μοράν

Το Ίδρυμα Martin Moran προσφέρει πλήρως χρηματοδοτούμενες θέσεις στα προγράμματά του σε κάθε νεαρό ενήλικα που έχει πάθος για τα βουνά, αλλά μπορεί να μην έχει την υποστήριξη και τους οικονομικούς πόρους για να τα έχει πρόσβαση.

Γνωρίζατε ότι το Giving Checkout μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαναλαμβανόμενες προσφορές; Εάν οι δωρητές σας θέλουν να δημιουργήσουν ένα μηνιαίο δώρο, μπορούν να δημιουργήσουν μια άμεση χρέωση μέσω του JustGiving. Δείτε πώς το Ίδρυμα Martin Moran έχει ένα κουμπί για μια εφάπαξ δωρεά και ένα άλλο για μηνιαία δωρεά.

7. Cancer Research UK

Το Cancer Research UK είναι η κορυφαία ανεξάρτητη φιλανθρωπική οργάνωση στον κόσμο που είναι αφιερωμένη στην έρευνα για τον καρκίνο. Πρόσφατα χρησιμοποίησαν το εργαλείο κωδικών QR του Giving Checkout για τη δραστηριότητά τους συγκέντρωσης χρημάτων με την Tesco κατά τη διάρκεια της καμπάνιας εταιρικής συνεργασίας τους το Σαββατοκύριακο.

Σε ένα πρόσφατο διαδικτυακό σεμινάριο, ο Sam Doolan από την Cancer Research UK είπε ότι η καμπάνια είδε ένα πολύ υψηλό ποσοστό συμμετοχής για ενίσχυση δώρων. Μέσω των δεδομένων που συλλέχθηκαν, έμαθαν ότι οι δωρεές που πραγματοποιήθηκαν μέσω των κωδικών QR στο κατάστημα είχαν 25% υψηλότερη από τη μέση αξία δωρεάς σε σύγκριση με αυτές που πραγματοποιήθηκαν μέσω ανέπαφων συσκευών και ότι το 33% των δωρεών ήταν μέσω Google και Apple Pay.

Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα για αυτήν τη συνεργασία ακούγοντας το Το πρόσφατο διαδικτυακό μας σεμινάριο με την Cancer Research UK.

Νιώθετε έμπνευση; Κάντε κράτηση για μια επίδειξη του Giving Checkout

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Giving Checkout οργανώστε μια εικονική συνάντηση με έναν από τους γκουρού του Giving Checkout, τον Jordyn ή τον Oliver.

Bir cevap yazın