Αντικατάσταση Rush Seat – Οδηγός βήμα προς βήμα – Ενημερώθηκε και αναθεωρήθηκε

0
Αντικατάσταση Rush Seat – Οδηγός βήμα προς βήμα – Ενημερώθηκε και αναθεωρήθηκε

Έχουν αρχίσει να καταρρέουν τα rush καθίσματα στις καρέκλες σας; Αντικατάσταση Rush Seat – Οδηγός βήμα προς βήμα – Ενημερώθηκε και αναθεωρήθηκε. Αυτή είναι μια ανάρτηση που έκανα πριν από μερικά χρόνια, αλλά είναι μια ανάρτηση που καρφιτσώνεται αρκετές εκατοντάδες φορές την ημέρα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να το δημοσιεύσω ξανά σε περίπτωση που το χάσατε.

Λατρεύω το σετ φαγητού μου, ένα υπέροχο τραπέζι με 6 καρέκλες και 4 φύλλα, ώστε να μπορεί να επεκταθεί στο κάθισμα 12. Αυτό ήταν το πρώτο μου πολύ ωραίο έπιπλο και εξακολουθεί να είναι αγαπημένο. Πριν από χρόνια είχα την ευκαιρία να αγοράσω μερικά πράγματα από το LA Furniture Mart μέσω ενός φίλου σχεδιαστή που γνώρισα. Με πήγε σε έναν εκθεσιακό χώρο που ειδικευόταν στις ευρωπαϊκές εισαγωγές. Είδα αυτό το τραπέζι και τις καρέκλες και μόλις ερωτεύτηκα.

Χωρίς φύλλα, είναι στρογγυλό 54 ιντσών και συνοδεύεται από 4 πλαϊνές καρέκλες και 2 καρέκλες καπετάνιου. Τα φύλλα έχουν επίσης γεμάτες ποδιές, οπότε είναι υπέροχο ακόμα και όταν τα χρησιμοποιείτε όλα. Το σχέδιο της πλάτης της σκάλας είναι τόσο όμορφο, όπως και οι άξονες και τα πόδια του κουταλιού στα πόδια. Αυτό είναι το πρόβλημά μου, μετά από χρόνια που τους απολάμβανα τα rush seats έχουν αλλοιωθεί. Αναζήτησα κάποιον στην περιοχή για να τα αντικαταστήσει, αλλά βρήκα μόνο 1 άτομο που είπε ότι μπορεί να το κάνει και ότι θα ήταν περίπου. $125 έως $150 η καρέκλα και θα της έπαιρνε λίγο χρόνο για να φτάσει σε μένα. Οι πλαϊνές καρέκλες είναι όλες ακόμα σε άψογη κατάσταση, οπότε ήμουν σε μια αποστολή να καταλάβω πώς να σώσω τις καρέκλες του καπετάνιου και να μην χρειαστεί να πληρώσω αυτό το τεράστιο τίμημα και να μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω τώρα, όχι κάποια μέρα.

Πρώτα πρώτα, πρέπει να βγάλω όλη τη βιασύνη. Αφού μελέτησα τον τρόπο κατασκευής τους, βλέπω ότι αυτές οι μικρές λωρίδες ξύλου γύρω από τη βιασύνη είναι απλά κολλημένες,

Με τα προσεκτικά αφαιρεμένα, μετακίνησα την καρέκλα έξω για να αφαιρέσω όλη τη βιασύνη.

Ουάου, αυτό είναι ένα χάος. Πρέπει να κόψω μέρος των λωρίδων για να ξετυλιχτούν.

Τελικά, όλα τελείωσαν, έχω μια μεγάλη βιασύνη.

Οι σανίδες πλαισίου με εξέπληξαν που δεν λερώθηκαν. Τώρα θέλω να μπορώ να βάλω ένα νέο κάθισμα σε αυτές τις καρέκλες, αλλά παρόλα αυτά να τις αφήσω για να μπορέσω να αντικαταστήσω τη βιασύνη αν το επιλέξω στο μέλλον.

Δεν θέλω να συρράψω το νέο κάλυμμα του καθίσματος σε αυτό το πλαίσιο, γι’ αυτό το έβαψα για να ταιριάζει με την υπόλοιπη καρέκλα.

Ο άντρας κι εγώ πήραμε ένα κομμάτι ινοσανίδας και εντοπίσαμε ένα πρότυπο για ολόκληρο το κάθισμα.

Μόλις έγινε αυτό, το ιχνηλατήσαμε σε κόντρα πλακέ 1/2 ίντσας και το κόψαμε.

Έλεγχος για να δούμε αν το κάθισμά μας θα λειτουργήσει.

Μόλις έκανα την ξυλογραφία για το κάθισμα ξεκίνησα τη διαδικασία της ταπετσαρίας.

1. Έπειτα κάλυψα το κόντρα πλακέ με 2 ίντσες αφρού κομμένο στο περίγραμμα του κόντρα πλακέ, μετά κάλυψα τον αφρό με κτύπημα και ένα κομμάτι από ένα παλιό λευκό φύλλο. Το ανέτρεψα και άρχισα να συρράπτω το ράφι και το φύλλο στην κάτω πλευρά του καθίσματος από κόντρα πλακέ. Για να ξεκινήσετε, βάλτε το συνδετήρα στο κέντρο κάθε πλευράς, τραβώντας το ύφασμα και χτυπώντας σφιχτά πάνω από τον αφρό. Στη συνέχεια, συνεχίστε γύρω από κάθε πλευρά με τον ίδιο τρόπο, φροντίζοντας να κάνετε κάθε πλευρά λίγο τη φορά, αυτό θα κρατήσει το ύφασμα σφιχτό και λείο.

2. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς συρράπτετε το έτοιμο ύφασμα. Εάν χρησιμοποιείτε μοτίβο, αυτό θα διασφαλίσει ότι το μοτίβο παραμένει στο κέντρο του μαξιλαριού του καθίσματος και δεν θα σας τραβήξει πολύ σφιχτά καμία περιοχή.

3. Βάζω ένα συνδετήρα σε κάθε πλευρά του κεντρικού μου συνδετήρα και μετά γυρίζω και κάνω την αντίθετη πλευρά με τον ίδιο τρόπο. Στη συνέχεια, οι δύο επόμενες πλευρές κ.λπ.

4. Όταν όλα γίνουν και ωραία και σφιχτά, ελέγξτε το ύφασμά σας, βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι τέλειο και μετά κάντε μικρές πιέτες για τις γωνίες, φροντίζοντας το ύφασμα να είναι λείο και σφιχτό και να είναι καλά συρραφμένο. Κόψτε όλο το περιττό ύφασμα και χτυπήστε το, αναποδογυρίστε το μαξιλάρι και απολαύστε τη σκληρή δουλειά σας.

5. Φαίνεται υπέροχο. Τώρα μπορώ να το καλύψω με το επώνυμο ύφασμά μου και αν θέλω να το αλλάξω στο μέλλον, το μόνο που έχω να κάνω είναι να βγάλω το επώνυμο ύφασμα και να προσθέσω ένα νέο σχέδιο ή χρώμα, δεν θα χρειαστεί να ξανακάνω τον αφρό ή το χτύπημα .

6. ΤΑ-ΔΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΕ. Αυτή είναι η έτοιμη καρέκλα με το νέο ύφασμα συρραφμένο με τον ίδιο τρόπο όπως το φύλλο. Μετά αντικατέστησα τις ξύλινες λωρίδες γύρω από το κάθισμα. Τίποτα δεν βιδώνεται στο πλαίσιο, οπότε μπορεί να το επαναφέρω στο αρχικό με βιασύνη στο μέλλον αν το επιλέξω. Οι ξύλινες λωρίδες συγκρατούν το κάθισμα στη θέση του ώστε να μην μπορεί να γλιστρήσει προς τα έξω.

Τώρα έχω και τις 6 καρέκλες μου για χρήση γύρω από το τραπέζι.

Μεγάλη εξοικονόμηση προς το παρόν και το συνολικό κόστος ήταν μόνο $48. Αυτό είναι νίκη, νίκη σίγουρα.

Μου αρέσει πολύ να έχω αυτές τις καρέκλες με ταπετσαρισμένα καθίσματα, φέρνουν περισσότερο φως και μοτίβο σε αυτό το άκρο του δωματίου.

Αντικατάσταση Rush Seat – Οδηγός βήμα προς βήμα – Ενημερώθηκε και αναθεωρήθηκε. Αυτό είναι πραγματικά μια εύκολη λύση, ελπίζω να το δοκιμάσετε αν έχουν σπάσει και οι καρέκλες σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει αυτή η αναμόρφωση καρέκλας.

Το 9,99 $ μου Louis Chairs Makeover

Bir cevap yazın