Ανακοίνωση για τις διακοπές του Life Optimizer – Life Optimizer

0

Απλώς μια ανακοίνωση: σήμερα κάνω μια εορταστική έκπτωση για την εφαρμογή και τα ηλεκτρονικά βιβλία μου. Αποτελούνται από:

Η πώληση θα διαρκέσει για μία εβδομάδα.

Παρακάτω υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για καθένα από αυτά.

HabitMaster

HabitMasterΤο HabitMaster είναι μια εφαρμογή iOS που σας βοηθά να δημιουργήσετε θετικές συνήθειες στη ζωή σας. Είτε πρόκειται για καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία συνήθεια, το HabitMaster σάς βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να διατηρείτε το κίνητρό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνήθειες το 2014.

Με μία μόνο αγορά, θα αποκτήσετε και τις δύο εκδόσεις iPhone και iPad. Μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας στις συσκευές σας.

«Το HabitMaster είναι το τέταρτο λογισμικό παρακολούθησης συνήθειας που έχω δοκιμάσει και το μόνο που θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ. Η ευκολία χρήσης, η οπισθοδρόμηση και η σταθερότητά του το κάνουν νικητή.»
– LJ Earnest, απλό ιστολόγιο παραγωγικότητας

Κάντε κλικ εδώ για να το ελέγξετε

Η σοφία των αιώνων: Επιλεγμένα αποσπάσματα για το να ζεις με επιτυχία

Σοφία των ΑιώνωνΣοφία των Αιώνων είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που περιέχει τα καλύτερα αποσπάσματα που έχω βρει. Διάλεξα προσεκτικά κάθε απόσπασμα του βιβλίου. Τα αποσπάσματα που επέλεξα είναι αυτά που περιέχουν μαθήματα που αλλάζουν τη ζωή, όχι απλώς ένα όμορφο παιχνίδι λέξεων.

Το πακέτο περιέχει το βιβλίο σε τρεις μορφές: PDF, epub (για iPhone/iPad) και mobi (για το Kindle).

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν προεπισκόπηση (PDF)
Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το ηλεκτρονικό βιβλίο (και στις τρεις μορφές)

A Dent in the Universe: 36 Small-Business Lessons από τον Steve Jobs

Ένα βαθούλωμα στο ΣύμπανΈνα βαθούλωμα στο Σύμπαν είναι ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που έγραψα και αντλεί επιχειρηματικά μαθήματα από τη ζωή του Steve Jobs, του ανθρώπου πίσω από την Apple και την Pixar. Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τη σωστή νοοτροπία και στάση. Εάν έχετε ήδη μια επιχείρηση, μπορεί να σας βοηθήσει να την ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο.

Το πακέτο περιέχει το ηλεκτρονικό βιβλίο σε τρεις μορφές: PDF, epub (για iPhone/iPad) και mobi (για το Kindle).

«Μόλις κατέβασα το ebook σας και διάβασα ολόκληρο κρατώντας σημειώσεις και το τελείωσα σε περίπου 45 λεπτά. Καταρχήν μου αρέσει ο τίτλος. Αυτός είναι ο νέος μου στόχος στη ζωή…να βάλω ένα βαθούλωμα στο Σύμπαν! Αυτό το βιβλίο ήταν απολύτως εκπληκτικό όπως και η ζωή του ανθρώπου στον οποίο βασίστηκε. Αξίζει πολλαπλάσιο κόστος! Συνέχισε την καλή δουλειά!”
Ρον Κνούντσεν

Κάντε κλικ εδώ για δωρεάν προεπισκόπηση (PDF)
Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το ηλεκτρονικό βιβλίο (και στις τρεις μορφές)

***

Απλώς ενημερώστε με αν έχετε ερωτήσεις. Ευχαριστώ και καλές γιορτές!

Bir cevap yazın