Αγαπητέ πρώην, σε ευχαριστώ που με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω καλύτερα.

0
Αγαπητέ πρώην, σε ευχαριστώ που με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω καλύτερα.

Αγαπητέ πρώην, σε ευχαριστώ που με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω καλύτερα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία μετανιώνω για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Μετανιώνω για όλες τις φορές που με έκανες να νιώθω ανάξιος, σαν να μην μπορούσε ποτέ κανείς να με αγαπήσει. Λυπάμαι που σου έδωσα τόσα πολλά από την αγάπη, την προσπάθεια, τη δέσμευσή μου και μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, όταν μου έδωσες τόσο λίγα σε αντάλλαγμα. Μετανιώνω για τον τρόπο που σε άφησα να με χειραγωγείς, φέρνοντας μια σφήνα ανάμεσα σε εμένα και την οικογένεια και τους φίλους μου και πείθοντάς με ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα και ότι ήσουν τέλειος.
Ήσουν εκφοβιστικός, ελέγχοντας και ναρκισσιστής. Ήμουν αφελής, φοβισμένος και απελπισμένος για αγάπη και στοργή. Όταν συναντηθήκαμε, ήμουν χαρούμενος, αισιόδοξος και γεμάτος ενθουσιασμό για το τι μπορεί να επιφυλάξει το μέλλον. Ένιωθα ότι μπορούσα να κάνω τα πάντα, σαν να ήταν ο κόσμος το στρείδι μου. Όταν σας άφησα, ήμουν συντετριμμένη, μπερδεμένη και καταθλιπτική; Το να είμαι μαζί σου με φόρεσε σε μια σκιά του προηγούμενου εαυτού μου.
Αλλά ακόμα και μετά από όλα αυτά, μετά από όλα όσα έχω υποφέρει, δεν μετανιώνω εντελώς για τη σχέση μας. Στην πραγματικότητα, κατά κάποιο τρόπο το είμαι ευγνώμων. Μπορεί να ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Τα ισχυρότερα μέταλλα πρέπει να σφυρηλατηθούν στις πιο καυτές πυρκαγιέςκαι ένας θεός ξέρει πόσο πιο δυνατός είμαι τώρα.
Τώρα, είμαι στο σωστό δρόμο. Γνωρίζω τον εαυτό μου και δεν θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να μου φερθεί όπως κάνατε ποτέ ξανά. Μπορεί να με είχε καταπιεί σχεδόν το σκοτάδι, αλλά τώρα ξαναγεννήθηκα. Έσπρωξα τον δρόμο μου μέσα από όλη τη σύγκρουση, τη χειραγώγηση, το γκάζιασμα και τις αποδοκιμασίες και βγήκα από την άλλη πλευρά καλύτερος άνθρωπος. όχι απλώς πιο χαρούμενος, αλλά πιο συμπονετικός, πιο συμπονετικός και πιο στοργικός.
Επειδή δεν με έσπασες – αν και προσπάθησες το καλύτερο. Με φόρεσες και με λύγισες εκτός φόρμας, αλλά ποτέ δεν κατάφερες να με τσακίσεις. Τώρα, είμαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, και όλα αυτά οφείλονται στα μαθήματα που πήρα από το να είμαι μαζί σας.
Ευχαριστώ λοιπόν για τις αναμνήσεις. Μπορεί να μην είναι όμορφες, αλλά μου έχουν μάθει πολλά. Γι’ αυτό δεν μετανιώνω που είμαι μαζί σου – γιατί μου έδειξες πόσα περισσότερα αξίζω.

Γράφτηκε από τον Maverick, συγγραφέα προσωπικού στο Lessons Learned In Life Inc. ©

Bir cevap yazın