Αγαπημένες αναρτήσεις πέρυσι – Μια βόλτα στη ζωή

0
Αγαπημένες αναρτήσεις πέρυσι – Μια βόλτα στη ζωή

Είναι πάντα πολύ διασκεδαστικό να κοιτάς πίσω και να βλέπεις ποιες ήταν οι αγαπημένες σου αναρτήσεις πέρυσι. Εδώ είναι οι κορυφαίες προβολές για το 2022.

5η επέτειος στο νέο μας σπίτι – Η ζωή τότε και τώρα. Ουάου, τόσες πολλές αλλαγές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Καταφέραμε να κάνουμε κάποιες δραματικές αλλαγές σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα για να δημιουργήσουμε ένα σπίτι που να μας αντικατοπτρίζει.

Παλιό μοντέρνο καλοκαιρινό κέρασμα. Μια έκρηξη από το παρελθόν με το παλιό μου Malt Machine και όλοι θέλατε επίσης μια δροσερή απόλαυση.

Ανανέωση υπνοδωματίου επισκεπτών. Το να πάρετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο επισκεπτών και να του δώσετε νέα ζωή ήταν μια από τις αγαπημένες σας αναρτήσεις. Υπήρξε σίγουρα δοκιμή και λάθος για να αποκτήσω τελικά ένα δωμάτιο που μου άρεσε.

Όταν προστέθηκε λίγο μαύρο για το Φθινόπωρο, αυτό το δωμάτιο ζωντάνεψε.

Ετοιμάζοντας το αίθριο για το καλοκαίρι. Πάντα αγαπάτε την ύπαιθρο. Η πισίνα και το αίθριο είναι τα αγαπημένα μου μέρη.

Οι εκδρομές στο σπίτι είναι πάντα αγαπημένες.

Ανοιξιάτικη περιήγηση στο σπίτι του 2022.

Καλοκαιρινή περιήγηση στο σπίτι 2022.

Φθινοπωρινή περιήγηση στο σπίτι 2022.

Χριστουγεννιάτικη περιήγηση στο σπίτι 2022.

Θα ήθελα να αφιερώσω ένα λεπτό για να σας ευχαριστήσω όλους για την επίσκεψη στο blog μου και για την ευγενική και στοργική υποστήριξή σας. Εσείς, παιδιά, μου φτιάχνετε τη μέρα και μου αρέσει να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας αυτό που συμβαίνει στον κόσμο μου. Το να επισκέπτομαι τα σπίτια σας και να εμπνέομαι από εσάς είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις μου κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες email και τις προσευχές όταν έχασα τον γιο μου Τσακ τον Ιανουάριο μόλις 17 μήνες μετά την απώλεια του συζύγου μου Τζιμ. Ποτέ δεν θα μάθετε πώς η αγάπη σας με κράτησε και με οδήγησε μέσα από τέτοιες καταστροφικές απώλειες. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Καλή χρονιά και ο Θεός να ευλογεί. Ελπίζω το 2023 να είναι η καλύτερη χρονιά για όλους σας.

Bir cevap yazın